Lakis on matkailukeskus

Talvella: Laskettelukeskus jossa on viisi rinnettä, joista yksi lastenrinne: pisin 750 m, korkeus ero 90 m

Rinneravintolassa täydet oikeudet, hyvä hampurilaisravintola ja nuotiokota/laavu

Lapsille ilmainen hissi ja pulkkamäki

Hiihtokoulu, suksivuokraamo ja välinehuolto

Ryhmille ja kouluille erikoishinnat!

Valaistua latua 16 km

Korkeatasoisia loma-asuntoja ja Caravan-alue

Kesällä: Ms Veannetar seilaa Kraaterijärvessä, jonka kotisatama on Lappajärvellä Nykälanniemessä, Kivitipun rannassa. Laskettelukeskuksessa on 18 korinen frisbeerata ja 9 väyläinen minigolf rata. Ravintola on auki tilauksesta. Loma-asunnot ja caravan-alue on käytössä. Alueelta löytyy myös maastopyöräilyreittejä.

Tervetuloa!

Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli
Lakis Oy, Vimpeli

Kokemuksia yrityksestä Lakis Oy

piilota/avaa sisältö
4.9
 / 5
(10)
Sirpa Antonen
05.04.2019
Ammattitaitoista ja asiakasta kunnioittavaa työskentelyä.
Erittäin ammattitaitoista työskentelyä. Asiakas keskiössä, annetaan aikaa. Asiakkaalla mahdollisuus rentoutua hoidoissa, jopa nukahtaa:) Itsellä pitkäkokemus yrityksestä. Käyn säännöllisesti hoidoissa. Koen sen itselleni tärkeäksi. Kasvot ja jalat pysyvät kunnossa ja samalla saan mielenvirkeyttä.

Minna
19.03.2019
Belladonnan täydelliset tehdyt hoidot
Olen useita vuosia käynyt Belladonnassa eri hoidoissa (kasvot, kädet, jalka). Aina Belladonnan Niinan palvelut ovat olleet ammattitaitoisesti ja antaumuksella tehtyjä ja olen ollut aina tyytyväinen. Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen, ollessani pois Tampereelta, olen käynyt kotipaikkani kauneushoitoloissa, jossa palvelut ovat OK. Tänään kävin täydellisessä kasvohoidossa pitkän tauon jälkeen Belladonnan Niinalla: ehdottomasti paras kosmetologi, jolla olen käynyt. Hoito ei ole tasoa OK, vaan paljon paljon parempaa. Lämpimät suosittelut vankan palvelujen osaajalle ja tekijälle, ammattilainen. Belladonnan sijainti on hyvä, lähellä keskustaa Kalevassa. Parkit löytyy helposti liikkeen edestä. Iloinen rento asiakaspalvelu. Kiitos Niina 🌹

Kanta-asiakas
19.03.2019
Kokonaisvaltaista hoitoa
Niina hoitaa työnsä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Hän kuuntelee asiakasta ja huomioi asiakkaan tarpeet. Niinan työmoraali on korkea. Työt tehdään viimeisen päälle ja hoidoista voi lähteä aina hyvillä mielin. Niinan valloittava olemus saa huononkin päivän paistamaan ja innolla odottaa jo seuraavaa hoitokäyntiä.

Sanna
31.10.2018
Ihana täyden palvelun kauneushoitola Kalevassa
Bella Donnassa saat kaikkia ihania kauneuden palveluita. Hoito on yksilöllistä ja ammattitaitoista. Liike on hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalevassa. Lisäksi erityishuomiona ilmaiset parkkipaikat heti oven edessä!!

Terhi Klemi
31.10.2018
Monen vuoden kokemuksella Tampereen paras kauneushoitola.
Ammattitaito on jotain omaa luokkaansa. Monta olen kokeillut ja aina olen palannut tänne. Todella taidokasta työtä. Suosittelen.

Paula
31.10.2018
Parempaa palvelua en voisi toivoa!
Kokeiltuani jo vuosia sitten useita alan yrityksiä löysin vihdoin Ninan - eikä sen jälkeen ole tarvinnut hoitopaikkaa etsiä. Kaiken lisäksi tänne on helppo tulla auton saa pysäköityä oven eteen - mikä on tosi harvinaista nyky-Tampereella.

Lilja
29.10.2018
Tyytyväinen
Paikka rauhallinen ja kauniisti sisustettu. Kasvohoidot, pigmentointi ja mikroneulaushoito asíantuntevasti ja tarkasti tehtyjä. Samalla kun saan ihonhoitoa, saan myös mielenhoitoa, terapeuttinen keskustelija. Kiitos Niina!

Mia
28.10.2018
Täyden kympin palvelua
Olen käynyt Niinalla kasvo- ja jalkahoidoissa vuosien ajan. Kertaakaan en ole pettynyt. Niina on rautainen ammattilainen. Hoitola on siisti ja tunnelma rauhallinen. Suosittelen!

Nina
28.10.2018
Olen tyytyväinen uudistushenkisyyteen, ilmapiiriin sekä ennen kaikkea hoitotulokseen.
Pidän siitä, että kerrotaan miten mikäkin iholle laitettu aine vaikuttaa. Pidän kovasti kosketuksen oikeasta voimakkuudesta eri tilanteissa. Erityisen nautittavaa on pitkäkestoinen jalka- tai käsihieronta. Tässä kauneushoitolassa ihminen otetaan vastaan henkilökohtaisesti ja lämmöllä. Suosittelen!

Mervi Puurila
28.10.2018
Paras paikka
Aivan ihana paikka, osaava ja mukava ja siis tosi huippu suosittelen