Rannikon Laatupaino Oy on Raahen, Vihannissa toimiva keskikokoinen tilauskirjapaino. Rannikon Laatupainon juuret johtavat aina 85 vuoden päähän, jolloin perustettiin Rannikon Laatupainon edeltäjä Raahen Kirjatyö. Vuonna 2003 yrityskauppojen myötä Vihannin Laatupaino Oy fuusioitui Rannikon Laatupaino Oy:n kanssa. Tämän fuusion avulla syntyi kilpailukykyinen, nykyaikainen ja tehokas arkkipaino, joka pystyy palvelemaan asiakkaiden tarpeet aina peruspainotuotteesta, esitteisiin ja kirjoihin saakka.

Rannikon Laatupaino Oy työllistää tällä hetkellä 6 graafisen alan erityisosaajaa.

Rannikon Laatupaino Oy on satsannut järkevässä määrin uuteen tuotantoteknologiaan. Lisäksi Rannikon Laatupaino Oy toimii omissa noin 600 m2 toimitiloissa, jotka on rakennettu erityisesti kirjapainokäyttöön.

Kuten edellä mainittu Rannikon Laatupaino Oy on satsannut uuteen tuotantoteknologiaan. Painokone (4-väri) on asennettu uutena käyttöömme vuonna 2008. Jälkikäsittelyn viikkauskone saatiin käyttöömme 2004 ja stiftauslinja on digitaalinen automaattikone vuodelta 2014. Repron täysautomaattinen levytulostuslinja asennettiin kesällä 2005 ja päivitettiin uusimpaan versioon syksyllä 2013. ATK-kalusto on kaikki alle 3 vuotta vanhaa.

Monipuolisen jälkikäsittelykonekannan ansiosta voimme vastata nykyisiin nopeisiin toimitusaikoihin.

Laatupaino Oy, Raahe

Kokemuksia yrityksestä Laatupaino Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.