Yli 600 remonttia vuodessa

Takuulla laadukasta työtä - Annamme työllemme markkinoiden pisimmän takuun!

Kymppiremontit Oy on suomalainen perheyritys, joka työllistää yli 40 suomalaista ammattimiestä.

Kattoremontti antaa talolle uuden ilmeen ja nostaa kiinteistön arvoa. Vältä kosteus- ja homevaurioiden riskit teettämällä kattoremontti ajoissa.

Ulkoverhousremontti antaa kodillesi uuden ilmeen, pidentää sen elinikää ja nostaa talosi arvoa. Myös lämmöneristys paranee ja säästät lämmityskuluissa.

Kevään ja kesän helpoimmat remontit varataan nyt!

Nyt on hyvä aika pyytää tarjous kattoremontista. Hyviä asennusaikoja on vielä vapaana, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kartoitus!

Ajoissa tehty kattoremontti säästää kosteusvaurioilta

Kattoremontti on viisas sijoitus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Uusi katto antaa kodillesi suojan seuraaviksi 50 vuodeksi. Laadukkailla materiaaleilla toteutettuna katto parantaa koko talon yleisilmettä.

Lisätietoa kattoremontista kotisivuiltamme.

Ulkoverhouspalvelut

Me toteutamme ulkoverhousremonttisi kiinnittäen huomiota pieniin yksityiskohtiin, käyttäen työssämme kotimaisia, laadukkaita materiaaleja. Sinun ei tarvitse huolehtia remontin kulusta, sillä me takaamme sinulle sujuvan remontin ilman ikäviä yllätyksiä.

Ikkunaremontti

Nykyaikaiset ikkunat ovat helppokäyttöiset ja siistit, pitävät lämmön sisällä ja nostavat talon arvoa. Teemme ikkunaremontit luotettavasti talon vaatimusten mukaan.

Kymppiremontit Oy, Jyväskylä
Kymppiremontit Oy, Jyväskylä
Kymppiremontit Oy, Jyväskylä

Kokemuksia yrityksestä Kymppiremontit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.