Kirjapainoalan ammattilaiset Keski-Suomessa

Keski-Suomen Sivu Oy:ssä asiat sujuvat, koska talossamme on hyviä ja kokeneita ammattilaisia. Jos joskus kurtistamme kulmiamme, johtuu se siitä, että keskitymme työhömme sataprosenttisesti. Asiakkaillemme olemme henkilökohtaisia ja sanamme mittaisia. Se tarkoittaa sitä, että jokaisella työllä on aina oma vastuuhenkilö, joka huolehtii palvelun pelaamisesta.

Ammattitaito ja luottamus ovat tärkeä perusta pitkäaikaisissa asiakassuhteissamme. Lisäksi meiltä löytyy asennetta ja tekemisen meininkiä, joilla syntyy hyviä tuloksia.

Meillä ei ole ongelmia- meillä on ratkaisuja, joilla pystymme toteuttamaan erikoisosaamista vaativia kirjoja, kuten lastenkirjoja, oppikirjoja ja matkaoppaita.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keski-Suomen Sivu Oy, Jyväskylä

Kokemuksia yrityksestä Keski-Suomen Sivu Oy

piilota/avaa sisältö
4.3
 / 5
(4)
Tuuli
26.10.2019
Pääosin kaikki sujuu hyvin!
Vuosien kokemuksen jälkeen kokemukseni ovat hyviä. Tosin niihin vaikuttaa paljon suhde isännöitsijään/talonmieheen. Kummallakin suuri merkitys asukkaiden tyytyväisyys kokemuksiin. Ihan aina ei muisteta, että asukas on asiakas, jota täytyisi osata kohdella asianmukaisesti. Mutta onneksi näin on harvoin. Pääsääntöisesti kaikki on sujunut erittäin mallikkaasti!

Sirpa
26.10.2019
Huolto pelaa, infoihin selkeyttä
Huolto pelaa ja on ystävällistä palvelua. Se, mikä laski nyt pisteitä on, että informointi asioista on epäselvää. Viikolla esim.tuli ilmoitus, että asuntoni vuokra säilyy ennallaan ensi vuonnakin. Kuitenkin asuntoni vuokrakulut nousivat 8,60€/kk.

Reijo
24.10.2019
Toimii hyvin,ei moitittavaa.
Asiat hoidetaan sovitulla tavalla. Huolto toimii moitteettomasti. Isännöitsijän kanssa on helppo neuvotella asioista. Ei voi olla kuin tyytyväinen.

25.10.2019Keski-Suomen Sivu Oy
Kiitos palautteestasi!

Jorma
22.10.2019
Mikalo on kotimme
Käsitykseni on, että Mikalo hoitaa vuokranantajan tehtävät kiitettävästi: tilojen hoito, huollot, piha-alueiden hoito ja asukasyhteydet hoituvat kädenkäänteessä - tarvittavan henkilön saa kiinni nopeasti niin tstolta kuin maastostakin. Rakennusomaisuuden suunnitelmallinen korjaus ja huolto saavat erityiskiitokseni! Eikä vähäisin seikka ole sekään, että asumiskustannukset ovat - toisin kuin alalla yleensä - onnistuttu pitämään jo pitkään kohtuullisina: eilen tipahti ensi vuodelle 0-linjan vuokrantarkistuspaperi!

22.10.2019Keski-Suomen Sivu Oy
Kiitos palautteestasi! Hienoa, että viihdyt Mikalon asunnossa.