"Minkä myymme sen huollamme"

Noin 2350 neliömetrin tiloissa ovat esillä polkupyörät, mönkijät, moottorikelkat, mopot, moottorisahat, ruohonleikkurit, perämoottorit ja niin edelleen. Tervetuloa!

Kauppiaspolku

Vuonna 1978 Markku Keinänen siirtyi maanviljelijän hommista polkupyörä- ja pienkoneyrittäjäksi. Töitä ei alkuun ollut talvisin, joten hän oli töissä muissa yrityksissä, muunmuassa Outokummun tehtaalla. Pian töitä oli kuitenkin ympäri vuoden.

Vuonna 1984 valmistui ensimmäiset omat tilat Kemintielle Tornioon ja ensimmäinen vieras työntekijä tuli taloon. Edustuksia mm. polkupyöristä, mönkijöistä ja moottorisahoista tuli, joten toiminta oli vilkasta. 90-luvun alkopuolella Pyöräosa Keinänen myi eniten Hondan nelivetomönkijöitä Suomessa. Tiloja Kemintiellä on laajennettu kaksi kertaa ja tilat ovat olleet ahtaat jo kauan. BRP-tuotteiden edustuksen saaminen vuonna 2016 kasvatti tuotevalikoimaa vielä entisestään, joka herätti uudelleen ajatuksen liiketilojen laajennuksesta. Nyt näyttää siltä, että uudet tilat saadaan rakenteille pikapuolin.

Pian liike täyttää 40-vuotta ja nuorempi polvi on ottamassa pikkuhiljaa vastuuta liikkeen pyörityksestä. Markku pääsee ansaituille kesälomille. Metsätyöt, metsästys, kalastus ja lastenlapset odottavat papparaista.

Keinänen Oy, Tornio
Keinänen Oy, Tornio
Tuotemerkit
stihl, Sea-doo, Seadoo, Can-am, Canam, Ski-doo, Skidoo, lynx, Helkama, Madison, Trek, Nishiki, Derbi, Gilera, Beta, YCF, Peugeot, Kymco, Piaggio, Arctic Cat, Honda, Tatou, Xgen, Ariens, Husqvarna, Tohatsu, Klippo, Viking, Cub Cadet, Salsa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu