"Minkä myymme sen huollamme"

Noin 2350 neliömetrin tiloissa ovat esillä polkupyörät, mönkijät, moottorikelkat, mopot, moottorisahat, ruohonleikkurit, perämoottorit ja niin edelleen. Tervetuloa!

Kauppiaspolku

Vuonna 1978 Markku Keinänen siirtyi maanviljelijän hommista polkupyörä- ja pienkoneyrittäjäksi. Töitä ei alkuun ollut talvisin, joten hän oli töissä muissa yrityksissä, muunmuassa Outokummun tehtaalla. Pian töitä oli kuitenkin ympäri vuoden.

Vuonna 1984 valmistui ensimmäiset omat tilat Kemintielle Tornioon ja ensimmäinen vieras työntekijä tuli taloon. Edustuksia mm. polkupyöristä, mönkijöistä ja moottorisahoista tuli, joten toiminta oli vilkasta. 90-luvun alkopuolella Pyöräosa Keinänen myi eniten Hondan nelivetomönkijöitä Suomessa. Tiloja Kemintiellä on laajennettu kaksi kertaa ja tilat ovat olleet ahtaat jo kauan. BRP-tuotteiden edustuksen saaminen vuonna 2016 kasvatti tuotevalikoimaa vielä entisestään, joka herätti uudelleen ajatuksen liiketilojen laajennuksesta. Nyt näyttää siltä, että uudet tilat saadaan rakenteille pikapuolin.

Pian liike täyttää 40-vuotta ja nuorempi polvi on ottamassa pikkuhiljaa vastuuta liikkeen pyörityksestä. Markku pääsee ansaituille kesälomille. Metsätyöt, metsästys, kalastus ja lastenlapset odottavat papparaista.

Keinänen Oy, Tornio
Keinänen Oy, Tornio
Tuotemerkit
stihl, Sea-doo, Seadoo, Can-am, Canam, Ski-doo, Skidoo, lynx, Helkama, Madison, Trek, Nishiki, Derbi, Gilera, Beta, YCF, Peugeot, Kymco, Piaggio, Arctic Cat, Honda, Tatou, Xgen, Ariens, Husqvarna, Tohatsu, Klippo, Viking, Cub Cadet, Salsa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
09:00-17:30
To
09:00-17:30
Pe
09:00-17:30
La
10:00-15:00
Su
Suljettu
Ma
09:00-17:30
Ti
09:00-17:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Keinänen Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.