Karsolux – luotettavaa ja sertifioitua sähkö- ja kylmäasennusta

Karsolux on sähkötöihin erikoistunut yritys Kokkolassa. Teemme monipuoliset sähkötyöt ja -asennukset huolella ja ammattitaidolla koko Keski-Pohjanmaan alueella. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja etsimme parhaat ratkaisut vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tarjoamme sähköpalveluita sekä yksityisille kotitalouksille että yrityksille – aina suunnittelusta toteutukseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rasiatuki

Monikäyttöinen rasiatuki helpottaa rasioiden asentamista paikallaan valettavissa betoniseinissä.

Kojerasiatuki paikallaan valettaviin seiniin nopeuttaa työtä merkittävästi, koska vanha menetelmä eli kojerasioiden sitominen raudoitukseen, on huomattavasti työläämpää. Tuki on suunniteltu lähinnä rasioille jotka tulevat työmuotin etupintaan ja tapauksiin, jossa vastamuottiin ei voida kiinnittää rasioita naulaamalla. Tukea voi myös käyttää hanakulmarasioiden sekä jakorasioiden kiinnittämiseen. Tuotetta on testattu työmaalla aidossa tilanteessa ja toiminut hyvin.

Sähkösuunnittelu – kaiken perusta

Laadukas sähkösuunnittelu on sähkötöiden tärkeä perusta. Hyvä, ammattilaisen toteuttama sähkösuunnittelu takaa sähköurakoinnin sujuvan kulun sekä toimivan ja laadukkaan lopputuloksen.

Kylmäkoneiden ja ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot

Saat kauttamme myös kylmäkoneiden asennukset sekä huollot. Asennamme ja huollamme niin kotitalouksien kuin yrityksienkin jääkaapit, pakastimet, kylmähuoneet sekä kylmäkoneet. Meillä on Tukesin myöntämä pätevyys kylmälaitteiden asentamiseen ja huoltamiseen.

Karsolux myy, asentaa ja huoltaa vesi-ilmalämpö- ja ilmalämpöpumppuja. Olemme erikoistuneet Mitsubishi-ilmalämpöpumppuihin. Saat kauttamme suunnittelun, jonka avulla valitsemme laitteen optimaalisen paikan, joka takaa parhaan hyödyn laitteestasi. Hoidamme asennuksen puolestasi, ja se hoituu kauttamme nopeasti ja vaivattomasti yhden päivän aikana. Huollamme erimerkkiset laitteet nopeasti vuosien tuomalla kokemuksella.

Karsolux Ab Oy, Kokkola
Karsolux Ab Oy, Kokkola
Karsolux Ab Oy, Kokkola
Karsolux Ab Oy, Kokkola
Karsolux Ab Oy, Kokkola
Tuotemerkit
Mitsubishi Electric, Gree

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Karsolux Ab Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.