Huonekalut kilpailukykyisin hinnoin kotiin toimitettuna ympäri Suomen

Meiltä saat hinta-laatusuhteeltaan kaikki huonekalut edullisemmin, esim. suuren suosion saaneista sängyistämme esim. moottorisängyt kuin jenkkisängytkin jokaiselle maulle ja painoluokalle. Me autamme sinua löytämään oikean ja parhaan ratkaisun sinun tarpeillesi, jotta päivästäsi sekä yöstäsi tulee miellyttävämpi.

Kaluste-Matti Oy on vuonna 1994 perheyrityksenä perustettu huonekalujen vähittäis- sekä tukkumyymälä. Toimintamme perustana on tarjota kodin laadukkaita huonekaluja edullisesti, monipuolisesti ja palvelevasti ympäri Suomen. Edullisuuden mahdollistavat matalampi liikekustannusrakenne, kova työpanos sekä oma maahantuonti. Korkean laadun takaavat toimivat kotimaiset sekä ulkomaiset yhteistyökumppanit, tarkka tuoteseulonta ja monipuoliset hankintakanavat.

Edullisen hinta-laatusuhteen lisäksi yrityksemme panostaa asiakkaidensa palveluun, tavoitteena saada aina asiakas tyytyväiseksi. Asiakaskyselyjen perusteella palvelumme onkin korkealla tasolla ja palveluamme myös haluamme aina kehittää.

Meiltä myös saat näyttävät laadukkaammat puutarhakalusteet erittäin sopivalla hinnalla sinun tarpeillesi, verkkokauppojen linkit löydät sivun alalaidasta.

Me olemme yritys joka toimittaa huonekalut, ei pelkästään ulko-ovelle vaan suoraan asuntoosi sisälle kannettuna, tarvittaessa voit kysyä meiltä myös vanhan sängyn ja sohvan pois vientiä!

Verkkosivuiltamme löydät kattavat verkkokaupat, ei muuta kun tilaamaan! Tervetuloa :)

Kaluste-Matti Oy, Kajaani
Kaluste-Matti Oy, Kajaani
Kaluste-Matti Oy, Kajaani
Tuotemerkit
HILLERSTORP, HILDING ANDERS, UNICO FINLAND, POHJANMAAN KALUSTE, HIIPAKKA, ERMATIKO, STEMMA, LAULUMAA, BD-MÖBEL, TIMANTTI-COLLECTION, BASIC UNI, SLEEP&DREAM

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.