murupolku logo/Rakennustarvikkeet/Rautakauppa Helsinki/K-Rauta Malmi Procenter

K-Rauta Procenter Malmi - Ammattilaisen rautakauppa

K-Rauta Procenter Malmi on aidosti palveleva rautakauppa. Kauppamme toiminta on suunniteltu palvelemaan vaativia ammatti- ja projektiasiakkaita. Tarkoituksenamme on helpottaa tuotteiden hankintaa, tehdä tavaravirrasta laadukasta ja virheetöntä sekä näin mahdollistaa sinulle enemmän aikaa työtekoon. Vuosien kokemuksella kehitetty tuote- ja palveluvalikoima ovat ammattiasiakkaiden lähtökohdista rakennettuja.

K-Rauta Procenter Malmin ammattitaitoiset ja osaavat myyjät auttavat sinua mielellään yksilöllisesti ja antavat lisätietoa kaikissa tilanteissa!

Tarjoamme seuraavia logistiikkapalveluita:

- Keräyspalvelu

- Kuljetuspalvelu

- Kantopalvelu

- Peräkärry käyttöösi

- Varastointipalvelut

- Täsmäpalvelu

Saatavuustakuu: Jos käytätte toiminnassanne jatkuvasti samoja tuotteita, takaamme, että niitä on aina saatavilla - myös perusvalikoimatuotteiden ulkopuolisille tuotteille. Saatavuuden varmistamiseksi tehdään tuotteiden menekkiarviot yhdessä asiakkaan kanssa.

Oikeasti palveleva noutopiha

Kauppamme on selkeä ja siellä on helppo asioida. Noutopiha-alueeltamme löydät varastomyyjiemme avulla kaikki tärkeät perusrakentamisen tuotteet. Meiltä löydät kaikki tarvittavat kuivatuotteet, laastit ja tasoitteet, varastoidaan sisällä lämpimässä ja kuivassa. Pääset hankalissakin sääolosuhteissa heti aloittamaan työt tuotteiden saapuessa kohteeseen.

K-Rauta Malmi Procenter, Helsinki
K-Rauta Malmi Procenter, Helsinki

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu