Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa laadukasta, mahdollisimman kodinomaista ja kuntouttavaa asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille.

Ajatuksenamme on turvata asukkaiden toimintakyvyn säilyminen ja mahdollistaa kuntoutuminen yhä itsenäisempään asumiseen ja/tai oman elämän kokonaisvaltaisempaan hallintaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

Yksilöllisyys

Yksilölliset kuntoutumissuunnitelmat, yksilön kunnioittaminen ja itsemääräämisoikeus sekä vaikuttamismahdollisuus omien asioiden hoidossa.

Yhteisöllisyys

Yksilönä yhteisössä, yhteiset tehtävät ja ryhmät, kodinhoito ja yhdessä päättäminen, kokoukset.

Turvallisuus ja jatkuvuus

Fyysiset ja sosiaaliset puitteet turvalliset, toiminnan vakaus ja riittävyys, ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta.

Ammatillisuus

Kaikissa tilanteissa toimitaan ammatillisesti, käypä hoidon suosituksia noudattaen. Ammattitaitoa pidetään yllä koulutuksin, kehittämis- ja laadunhallintapalaverein sekä tpd-toiminnan avulla. Yhteistyötä sairaanhoitopiirin, perusterveydenhuollon, edunvalvonnan ja omaisten kanssa pidämme tärkeänä.

Kodinomaisuus

Palvelukotimme on koti, jossa on tärkeää viihtyä ja elää arvokasta, täysipainoista elämää mahdollisimman itsenäisesti ja samalla yhteisyyttä tuntien.

Toimipaikat:

Jyväskoti

Jyväskoti on 15:n asukkaan yhteisö kauniissa Mattilan kaupunginosassa Jyväskylässä. Palvelukoti sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa vanhassa kartanorakennuksessa, tunnelmallisessa pihapiirissä. Asukkailla on omien kodikkaiden huoneidensa lisäksi käytössään tilavat oleskelu-, ruokailu- ja askartelutilat, pesutilat sekä kaksi terassia.

Mäkikoti

Mäkikoti on kuuden asukkaan pienryhmäkoti viihtyisässä

Mäyrämäen kaupunginosassa Jyväskylässä. Jokaisella asukkaalla on oma huone. Yhteisten tilojen lisäksi kaikilla on käytössään vehreä piha-alue istutuksineen.

Liikkuva palvelu

Liikkuvassa asumisen tukemisessa ammattitaitoiset kokeneet työntekijät tekevät kotikäyntejä asiakkaan kotiin. Liikkuvassa asumisen tukemisessa ammattitaitoiset kokeneet työntekijät tekevät kotikäyntejä asiakkaan kotiin.

Jyväskodit Oy, Jyväskylä
Jyväskodit Oy, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
00:00-24:00
Avoinna 24/7
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Jyväskodit Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.