Viihtyisät vesibussit Helsingin saaristossa

Tervetuloa tutustumaan Helsingin henkeäsalpaavaan saaristoon JT-Linen kyydissä! Vesibussimme liikennöivät aikataulunmukaisesti Kauppatorilta Suomenlinnaan (Tykistölahteen ja Kuninkaanportille), Vallisaareen ja Lonnaan, sekä Merisatamasta ja Ruoholahdesta Pihlajasaareen. JT-Linen viihtyisät vesibussit kuljettavat niin lomalaiset, työntekijät kuin saarten asukkaatkin nopeasti ja turvallisesti perille. Jotkut reitit ovat lyhyempiä, jotkut hieman pidempiä − joka tapauksessa vesibussiemme kyydissä pääset nauttimaan mukavasta merimatkasta Helsingin saaristossa.

Yhteysreittien lisäksi saat varattua kauttamme unohtumattomat tilausristeilyt. Vuokraamme aluksiamme henkilökuntineen yksityiseen käyttöön kaikenlaisiin tilaisuuksiin aina lyhyistä siirtoajoista kokouksiin, illallisristeilyihin ja koko päivän kestäviin retkiin Helsingin viehättävässä saaristossa. Kauttamme saat myös juoma- ja ruokatarjoilut sekä ohjelmapalvelut tilaisuuteesi. Tilausristeily sopii erinomaisesti esimerkiksi työporukoiden virkistyspäivään tai mieleenpainuvien syntymäpäiväjuhlien näyttämöksi.

Ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää joko valmiista risteilyistämme taikka suunnitella omasi − unelmiesi risteily Helsingin saaristossa voidaan räätälöidä täysin tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Katso vesibussien aikataulut ja tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme verkkosivuillamme! JT-Linen vesibussien kyydissä arkiset huolet unohtuvat.

JT-Line Oy, Helsinki
JT-Line Oy, Helsinki
JT-Line Oy, Helsinki
JT-Line Oy, Helsinki
JT-Line Oy, Helsinki
JT-Line Oy, Helsinki