murupolku logo/Hautauspalvelut/Hautaustoimisto Rovaniemi/Jokelan Hautaustoimisto Oy
Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy
Jokelan Hautaustoimisto Oy
Y-tunnus:
0662417-2
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Hautausalan monipuolinen palvelukeskus

Jokelan Hautaustoimistossa palveluksessanne ovat hautausalan ammattitutkinnon suorittaneet yrittäjät kaikissa kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa.

Arkkujen, uurnien ja vainajan kuljetusten lisäksi nykyaikaisen hautaustoimistomme toimintaan kuuluvat niin kukkalaitteet kuin muistotilaisuustarjoilutkin, perunkirjoitus, perinnönjako ja muut kuolinpesän käytännön asiat.

Yrityksen tarina

Ida ja Pekka Jokelan vuonna 1923 perustama "ruumisarkkuliike" on 95 vuoden aikana kehittynyt alallaan johtavaksi yritykseksi Rovaniemellä ja koko Lapin läänissä.

Perinteikäs Jokelan Hautaustoimisto on pitkän historiansa aikana muodostunut toimialallaan korkeaa laatua ja palvelutasoa merkitseväksi käsitteeksi.

Pekka Aapo Jokela ilmoitti 27.1.1923 Rovaniemi -lehdessä avanneensa Ruumisarkku- ja huonekaluliikkeen. Puusepänliikkeen sivutoimialana näin alkanut yritys on vuosien kuluessa kehittynyt nykyiseen muotoonsa: laaja-alaiseksi hautausalan palvelukeskukseksi.

Pitkän työuran hautaustoimistossa teki perustajien lisäksi heidän tyttärensä Hilkka Jokela (1917-2007), joka hoiti liikettä ensin liikkeenhoitajana ja sitten liikkeenharjoittajana vuodet 1947-1987, yhteensä 40 vuotta. Hilkka-tädin jälkeen vetovastuun liikkeestä ottivat hänen veljenpoikansa Veli-Matti Jokela (1953-2008) ja Veli-Matin vaimo Tarja Jokela. Veli-Matti Jokela oli aloittanut hautaustoimistossa jo koululaisena ja siirtynyt myöhemmin opettajan ammatistaan hautaustoimiston liikkeenhoitajaksi 1984 - suoraan lukuvuoden päättäjäisistä! Nykyään - Veli-Matin 4.6.2008 tapahtuneen kuoleman jälkeen - yritystä Tarjan kanssa hoitaa Veli-Matin ja Tarjan poika Ville-Pekka Jokela, 4. sukupolven edustaja. Ville-Pekallakin on takanaan jo 20 vuotta hautausalalla.

Lokakuusta 2003 alkaen on Jokelan Hautaustoimisto palvellut asiakkaitaan omissa, nykyaikaisissa ja valoisissa, käyttötarkoitukseensa erityisesti suunnitelluissa toimitiloissa Helpinkulmassa, Ruokasenkadun ja Korkalonkadun kulmassa.

Yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät tuotteet ja palvelut: arkut, uurnat, kukkalaitteet, kuljetukset, vainajan huolinta, muistotilaisuustarjoilu, virastoasiointi, kuolinilmoitukset, ohjelmapalvelu, hautamuistomerkit, perunkirjoituspalvelu jne.

Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Tuotemerkit
Kaavin Kivi

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:30
Ti
09:00-16:30
Ke
09:00-16:30
To
09:00-16:30
Pe
09:00-16:30
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Jokelan Hautaustoimisto Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.