Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy
Jokelan Hautaustoimisto Oy
Y-tunnus:
0662417-2
Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Hautausalan monipuolinen palvelukeskus

Hautausalan ammattitutkinnon suorittaneet yrittäjät palveluksessanne kaikissa kuolemantapaukseen liittyvissä asioissa.

Arkkujen, uurnien ja vainajan kuljetusten lisäksi nykyaikaisen hautaustoimistomme toimintaan kuuluvat niin kukkalaitteet kuin muistotilaisuustarjoilutkin, perunkirjoitus, perinnönjako ja muut kuolinpesän käytännön asiat.

Yrityksen tarina

Ida ja Pekka Jokelan vuonna 1923 perustama "ruumisarkkuliike" on 95 vuoden aikana kehittynyt alallaan johtavaksi yritykseksi Rovaniemellä ja koko Lapin läänissä.

Perinteikäs Jokelan Hautaustoimisto on pitkän historiansa aikana muodostunut toimialallaan korkeata laatua ja palvelutasoa merkitseväksi käsitteeksi.

Pekka Aapo Jokela ilmoitti 27.1.1923 Rovaniemi -lehdessä avanneensa Ruumisarkku- ja huonekaluliikkeen. Puusepänliikkeen sivutoimialana näin alkanut yritys on vuosien kuluessa kehittynyt nykyiseen muotoonsa: laaja-alaiseksi hautausalan palvelukeskukseksi.

Pitkän työuran hautaustoimistossa teki perustajien lisäksi heidän tyttärensä Hilkka Jokela (1917-2007), joka hoiti liikettä ensin liikkeenhoitajana ja sitten liikkeenharjoittajana vuodet 1947 - 1987, yhteensä 40 vuotta. Hilkka-tädin jälkeen vetovastuun liikkeestä ottivat hänen veljenpoikansa Veli-Matti Jokela (1953-2008) ja Veli-Matin vaimo Tarja Jokela. Veli-Matti Jokela oli aloittanut hautaustoimistossa jo koululaisena ja siirtynyt myöhemmin opettajan ammatistaan hautaustoimiston liikkeenhoitajaksi 1984 - suoraan lukuvuoden päättäjäisistä! Nykyään - Veli-Matin 4.6.2008 tapahtuneen kuoleman jälkeen - yritystä Tarjan kanssa hoitaa Veli-Matin ja Tarjan poika Ville-Pekka Jokela, 4. sukupolven edustaja. Ville-Pekallakin on takanaan jo 20 vuotta hautausalalla.

Lokakuusta 2003 alkaen on Jokelan Hautaustoimisto palvellut asiakkaitaan omissa, nykyaikaisissa ja valoisissa, käyttötarkoitukseensa erityisesti suunnitelluissa toimitiloissa Helpinkulmassa, Ruokasenkadun ja Korkalonkadun kulmassa.

Yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki hautaamiseen ja hautajaisiin liittyvät tuotteet ja palvelut: arkut, uurnat, kukkalaitteet, kuljetukset, vainajan huolinta, muistotilaisuustarjoilu, virastoasiointi, kuolinilmoitukset, ohjelmapalvelu, hautamuistomerkit, perunkirjoituspalvelu jne.

Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi
Jokelan Hautaustoimisto Oy, Rovaniemi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu