Tervetuloa hyvän palvelun IT-taloon

JM-Data tuottaa kokonaisvaltaisia tietojärjestelmäpalveluja yli 20 vuoden kokemuksella. Ydinajatuksenamme on pitää asiakkaidemme tietojärjestelmät, niiden päivitykset ja huollot huolellisesti hallinnassa ja ajan tasalla. Tällä tavoin saadaan hallittua tietojärjestelmien elinkaarta, ennakoida muutostarpeita ja pitää kustannukset kurissa.

Pyrimme aina ripeään, laadukkaaseen ja luotettavaan henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakkaamme voivat rauhallisin mielin keskittyä mahdollisimman täysipainoisesti omaan liiketoimintaansa. Asiakkaalla on aina oma ensisijainen yhteyshenkilö.

Asiakkainamme on laaja kirjo yrityksiä ja yhdistyksiä yhden hengen yrityksistä usean kymmenen henkilön organisaatioihin. Toimistomme sijaitsee Espoon Kilossa, mutta toimimme koko Etelä-Suomen alueella. Toimimme Suomessa myös kansainvälisten organisaatioiden alihankkijana.

Dan&Brandstreet on jo useana vuotena myöntänyt JM-Data Oy:lle AA -luottoluokituksen.

ICT – Ylläpito

Ylläpitopalveluidemme ydin on taata asiakkaidemme tietojärjestelmien luotettava toiminta.

Aluksi sopimusasiakkaan tietojärjestelmien dokumentointi saatetaan ajan tasalle. Laadukas dokumentaatio säästää kustannuksia nopeuttamalla ongelmanratkaisua ja huoltotoimenpiteitä.

Ylläpitoa toteutetaan sekä paikallis- että etäylläpitona. Etäylläpito on pääsääntöisesti ensisijainen vaihtoehto, koska se on nopeampaa ja asiakkaalle edullisempaa.

Sopimusasiakkaillemme puhelintukemme on ensisijainen tukikanava.

Jos puhelintuella ja etähallinnalla ei saada ongelmaa korjatuksi, saapuu huoltohenkilömme paikan päälle korjaamaan ongelmaa.

Lisäpalveluita

Laitemyynti - myymme mm. tietokoneita, tulostimia ja verkkolaitteita edullisesti, nopeilla toimitusajoilla ja asiakkaan tarpeiden mukaan asennettuina. Kysy tarjous.

Varalaitepalvelu - laiterikkojen varalta vuokraamme asiakkaillemme edullisesti varalaitteita, jotka mahdollistavat töiden jatkumisen normaalisti. Nettiyhteyden katketessa meiltä saa myös 4G-varayhteyden nopeasti.

Etävarmuuskopiointi - osana asiakkaan varmuuskopioinnin toteutusta tiedot voidaan varmuuskopioida salatun yhteyden yli JM-Datan -palvelimelle, jolloin ne ovat turvassa esimerkiksi tulipalolta tai murtovarkailta.

F-Secure -tietoturvaratkaisut

SuomiCom -tietoliikenneratkaisut

OwnCloud - JM-Datan palvelimella toimiva pilvipalvelu tiedostojen jakamiseen ja varmuuskopiointiin.

Ohjelmointi

Kehitämme yksilöllisiä ratkaisuja esimerkiksi asiakas- ja projektinhallintaan, dokumenttien hallintaan, laadun määritykseen, tekniseen suunnitteluun, tuotannon suunnitteluun, huollon seurantaan, myyntiin sekä laskutukseen.

Microsoft Visual Studio -ohjelmointi

Myös web-pohjaiset sovellukset

VBA-ohjelmointi

Access

Excel

Word

PowerPoint

AutoCAD

Konsultointi

Konsultointi voidaan kohdentaa koko tietojärjestelmän, johonkin sen osa-alueeseen tai yksittäisen ongelman ratkaisuun.

Konsultoinnissa selvitämme tietojärjestelmien nykyisen tilanteen ja kehitystarpeet yhdessä asiakkaan kanssa. Näiden tietojen pohjalta autamme kehittämään järjestelmiä liiketoimintaa mahdollisimman hyvin tukevaksi kokonaisuudeksi huomioiden myös tulevat laajennustarpeet. Haluttaessa ICT-ylläpitopalvelumme voi myös toteuttaa toteuttaa havaitut kehitystarpeet.

JM-Data Oy, Espoo
JM-Data Oy, Espoo
JM-Data Oy, Espoo
Tuotemerkit
F-Secure, SuomiCom, OwnCloud, Microsoft Visual Studio, VBA, VBA-ohjelmointi, AutoCAD, PowerPoint, Word, Excel, Office 365, Access

Kokemuksia yrityksestä JM-Data Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.