Isännöinti Aruco on henkilöisännöintiyritys, joka tarjoaa kattavat isännöinti- ja rakennuttajapalvelut asuin- ja liikekiinteistöille Vaasassa. Isännöintipalveluihimme kuuluvat mm. asiantunteva hallinnointi ja kirjanpito.

Tarjoamme yksityisille tahoille ja taloyhtiöille vahvaa osaamista jo yli 30 vuoden kokemuksella rakennusalalta. Toimimme asiakaslähtöisesti ja huolehdimme siitä, että kiinteistösi arvo säilyy. Yrityksemme toteuttaa mm. kuntokartoitukset ja kosteusmittaukset asiantuntevien ja kokeneiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Jos kaipaat ammattitaitoista isännöitsijää, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yrityksemme on Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsenyritys.

Isännöinnin toimintastrategia

Isännöintipalvelumme tavoitteena on suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen kiinteistönhoito.

Tähän tavoitteeseen päästäksemme olemme panostaneet hyvään asiakaspalveluun ja toiminnan laatuun. Pyrimme siihen, että soittoosi vastaa aina joku, sähköposteihin vastaamme joko saman päivän tai seuraavan päivän aikana. Pidämme vastikkeet ajan tasalla, seuraamme saatavia ja lähetämme muistutuksia tasaisin väliajoin.

Aruco on vastuuntuntoinen isännöintitoimisto. Sen vuoksi ohjaamme hallitusta laadituttamaan ammattilaisten toimesta pitkäntähtäimen suunnitelman, jonka avulla osakkaat ovat tietoisia seuraavan kymmenen vuoden aikana tulevista korjaus- ja saneeraustoimenpiteistä omassa yhtiössään. Suunnitelmallinen tekninen isännöinti on pitkän aikavälin toimintaa, jolla rakennuksen käyttöikää voidaan huomattavasti pidentää sekä säästää kustannuksissa.

Isännöinti ARUCO, Vaasa
Isännöinti ARUCO, Vaasa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.