Iris Garden - Puutarhatyöt ja -remontit suurella sydämellä

Iris Garden tarjoaa puutarhasuunnittelua, jonka keskeisenä elementtinä on fengshui, sekä lisäksi puutarhojen hoitoa ja uusien puutarhojen perustustöitä.

Iris Garden palvelee lisäksi pienien ja isompien yksityisten puutarhojen omistajia, sekä yrityksiä ja teollisuuskiinteistöjä viheralueiden hoidossa.

Olemme vuonna 2000 perustettu viheralueiden suunnitteluun, -hoitoon ja -remontteihin perehtynyt yritys.

Ota meihin yhteyttä, niin ratkaistaan yhdessä ongelmasi!

Suunnittelu

Ammattitaitoisella puutarhasuunnittelulla luodaan rakenteita ja tasapainoa puutarhaan. Puutarhasi parhaita osia korostetaan, samalla puutarhasi pimentoon ja piiloon jääneet alueet muokataan valoisiksi ja houkutteleviksi alueiksi.

Hoito

Hyvin hoidettu puutarha on ilon ja kauneuden välittäjä.

Iris Garden tarjoaa puurahanhoitoa kevät-, kesä- ja syyskaudella, sekä tilauksesta hoitosuunnitelmien ja hoitokuvausten laadintaa.

Perustaminen

Puutarhan perustaminen tyhjästä on iso investointi, siksi asuintaloa tai vapaa-ajan taloa rakennettaessa jo olemassa oleva kasvillisuus kannattaa pyrkiä säästämään.

Luonnollinen kasvillisuus toimii puutarhan perustana ja uusien kasvien myötä luomme puutarhaasi toivomasi tyylin ja tunteen.

Iris Garden toteuttaa yrityksen itse suunnittelemat puutarhatyöt.

Fengshui

Vanha kiinalainen oppijärjestelmä, joka sai alkunsa Kiinassa n. 4000 vuotta sitten. Oppi perustuu ymmärrykseen siitä, miten QI toimii ja vaikuttaa ihmisiin. Kaikilla on kyky tuntea QI, mutta asian ilmaiseminen ei aina ole yhtä helppoa. Sanotaan, että hyvä Fengshui tuntuu, mutta ei näy.

Iris Garden, Raasepori
Iris Garden, Raasepori
Iris Garden, Raasepori
Iris Garden, Raasepori

Kokemuksia yrityksestä Iris Garden

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.