Interrock Oy on perustettu vuonna 1993, jonka jälkeen se on kasvanut yhdeksi Suomen johtavista luonnonkivituottajista. Asiakkaitamme ovat muun muassa suuret kansainväliset yritykset Aasiassa, Intiassa ja Euroopassa. Lisäksi kotimaassa toimimme kiviainestoimittajina monille johtaville rakennusalan yrityksille.

Yrityksellämme on useita louhimoita Suomessa. Raakakiven louhiminen keskittyy Pirkanmaalle ja Kaakkois-Suomeen ja Eurajoella murskaamme diabaasia kaikkiin rakennusalan käyttökohteisiin. Toimitamme kiviaineksia asfaltti- ja betoniteollisuuteen sekä muun muassa raidesepeliksi ja kiuaskiviksi. Erikoistuotteisiimme kuuluvat myös voimalaitoksille valmistettavat kiviainekset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Interrock Oy, Eurajoki
Interrock Oy, Eurajoki

Kokemuksia yrityksestä Interrock Oy

piilota/avaa sisältö
1.0
 / 5
(1)
saara
10.11.2020
mittariluku
hei en ole varma meneekö tämä huomautus oikeaan osoitteeseen mutta rappukäytävässä on ilmoitus että isto hoitaa isännöinin jossa kotini on. Huomauttasin asiasta josta ,mieleni pahoitin,kodissani oli käyty yleisavaimella poissa ollessani.Läksin matkalle 1.11 ja palasin 4.11 ennen matkaa ei tullut minkäänlaista ilmoitusta että vesimittarit luetaan 3.11 klo 12-14 välisenä aikana tästä löytyi lappu eteisenlattialta palattuani kotiin 4.11. asunto,usakeyhtiölaissa on pykälä jossa sanotaan että jos asuntoon pitää mennä yleisavaimella siitä pitää ilmoittaa hyvissä ajoin, yleensä se on 2 viikkoa, näin ei tässä tapauksessa toimittu. jos ilmoitus olisi tullut hyvissä ajoin oisin voinut reakoida ja esim ilmoittaa joko kuvattuna tai olisitte voinut postiluukusta pudottaa viestin että ilmoita lukemat, Koti on minulle paikka johon en todellakaan tykkää että sinne mennään ilman ennakko ilmoitusta kun kyseessä ei ole hätätapaus.