Lisää tehoa autoon

Teemme ohjelmistomuutoksia ammattitaidolla ja useiden vuosien kokemuksella koko Suomen alueella. Tavoitteenamme ovat lisää tehoa autoon, suorituskykyinen ajoneuvo ja tyytyväinen asiakas. Konseptimme on ainutlaatuinen, valittavanasi on usean huippuammattilaisen ohjelmointiosaaminen. Kokemuksella osaamme kertoa, mikä on ajoneuvoosi se paras ja toimivin tehonlisäys.

Soita tai ota yhteyttä sähköpostilla!

Auton optimointi

Moottoriohjelmoinnit autoosi huippuammattilaisten tekemänä vuosien kokemuksella. Teemme ainutlaatuista yhteistyötä ohjelmoinnin huippuammattilaisten kanssa. Meiltä yksilöllinen räätälöity ohjelma, ei bulkkituotteita.

Teemme ajoneuvojen vian hakua ja siinä auttaa laaja kokemuksemme autojen tyyppivioista. Vianhaku suoritetaan käyttäen apuvälineinä ajoneuvokohtaisia testauslaitteistoja. Hiukkassuodatin (DPF, FAP) tai EGR (pakokaasujen takaisinkierrätys) -ongelmista kärsiville löydetään toimiva ratkaisu.

Lisäätehoa.fi tarjoaa sinun ajoneuvollesi ajatuksella tehdyn ohjelman vankalla kokemuksella. Tietokoneen ja moottorin välille tarvitaan muutakin kuin kaapeli. Tietotaitomme kattaa myös ymmärryksen moottoritekniikasta ja sen ohjaamisesta. Käytämme ainoastaan rekisteröityjä ja lisenssimaksullisia ohjelmointilaitteita, joten ajoneuvosi ei vaurioidu käyttämistämme työkaluista.

InnoElektro, Tampere
InnoElektro, Tampere
InnoElektro, Tampere
InnoElektro, Tampere

Kokemuksia yrityksestä InnoElektro

piilota/avaa sisältö
4.5
 / 5
(1)
Antti Kuusimäki
03.03.2021
Osaavaa, ripeää ja valpasta palvelua
Palvelu on asiantuntevaa, asiakasta kuunnellaan, ja yhteyshenkilö on yleensä sama, asiakkaan tunteva ammattilainen.