Puurakentajan Luotettava Kumppani

Ikipuu Kuusamo Oy on puutavaraliike Kuusamossa. Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia puu- ja sahatuotteita rakentamiseen ja sisustamiseen. Asiantuntijoiltamme saat osaavaa opastausta ja ensiluokkaista palvelua. Myyjämme opastavat sinua oikean puutavaran hankinnassa.

Laajasta valikoimastamme saat meiltä kaikki sahatavarat kuten: painekyllästetyt, höylätavarat, kutterit, liimapalkit, liimapilarit sekä sormijatketut. Saunan sisustuksen paneelit ja laudelaudat, suuri listavalikoima, II-laadun puutavaraa, kattohuovat ja myös asennukseen pientarvikkeita kuten ruuvit, mitat, ym.

Olemme PÖLKKY tuotemerkin valtuutettu jälleenmyyjä.

Liikkeeseemme on helppo tulla. Tavarat ovat hyvin esillä ja saat aina hyvää ja iloista palvelua. Isolla pihallamme on helppo lastata tavarat.

Tervetuloa käymään tai ota rohkeasti yhteyttä.

Olemme Pölkky tuotemerkin jälleenmyyjä

Ikipuu Kuusamo Oy on PÖLKKY tuotemerkin jälleenmyyjä Kuusamossa. PÖLKKY on monipuolinen tuoteperhe ja sieltä löytyy laaja valikoima sahatavaraa kaikkeen rakentamiseen.

PÖLKKY - tuotteiden valmistamisessa käytetään vain aitoa pohjoisen puuta. Pohjoisen puu on luonteeltaan helposti työstettävää sen tiheän syyrakenteen sekä keskimääräistä pienemmän oksakoon takia. Monimuotoisuutensa takia PÖLKKY soveltuu moneen: rakentamiseen, sisustukseen, laituri- ja piharakentamiseen, huonekalu- ja rakennusteollisuuteen, hirsitaloteollisuuteen sekä hyötylastuksi kotieläinten kuivikkeeksi.

Lue lisää sivuiltamme tai tule käymään liikkeesämme

Ikipuu Kuusamo, Kuusamo
Ikipuu Kuusamo, Kuusamo
Ikipuu Kuusamo, Kuusamo
Ikipuu Kuusamo, Kuusamo
Ikipuu Kuusamo, Kuusamo
Tuotemerkit
Ursa, ET-listat, Pieksäwood, Lunawood, Kerabit, Cent-listat, Pölkky

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ikipuu Kuusamo

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.