Lähetä viesti
Lähetä viesti

HR as a Service / HR-toiminnot palveluna

Human Sense Oy tarjoaa henkilöstöjohtamisen ja HR-toimintojen ulkoistus- ja konsultointipalveluita. Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina liiketoimintalähtöisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Toimeksiantojen painopiste voi olla strateginen tai operatiivinen.

Toteutamme sekä yksittäisiä projekteja että pitkäkestoisia kokonaispalveluratkaisuja asiakasyrityksen tarpeesta ja tilanteesta riippuen. Voimme hoitaa kaikki HR-kenttään kuuluvat tehtävät rekrytoinneista ja perehdyttämisestä alkaen työsuhteen elinkaaren loppuun asti. Erilaiset organisaatioiden ja henkilöstön osaamisen kehittämishankkeet sekä johtamisen ja esimiestoiminnan tukeminen ja kehittäminen ovat keskeinen osa palvelutarjontaamme.

Henkilöstöpäällikköpalvelu / In-house HR Manager

Henkilöstöpäällikköpalvelu on erittäin tehokas ja toimiva vaihtoehto erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille, joissa omalle kokoaikaiselle henkilöstöpäällikölle ei ole tarvetta. Meille voi ulkoistaa koko HR-toiminnon, jolloin toimimme yrityksessänne henkilöstöpäällikköroolissa esimerkiksi 1-3 päivää viikossa työstämässä sekä strategisia että operatiivisia henkilöstöasioita tarpeidenne mukaan. Tyypillisesti tällaisissa toimeksiannoissa kehitämme HR-prosesseja, -käytäntöjä ja -työkaluja sekä tuemme esimiehiä.

HR-vuokrajohtaja / Interim HR Executive

Vuokrajohtajuus on joustava ratkaisu erilaisiin muutostilanteisiin. Vuokrajohtaja voi auttaa akuuteissa henkilövaihdostilanteissa sekä muutos- ja kriisitilanteissa. Tarjoamme lisäksi helpon ratkaisun erilaisten sijaisuuksien kuten pitkien sairauspoissaolojen tai perhevapaiden ajaksi. Vuokrajohtaja hoitaa toimeksiantoa tehokkaasti ja ammattitaitoisesti yhdessä määritellyn ajanjakson.

HR-projektit

Tarjoamme asiantuntevan ratkaisun erilaisten HR-projektien ja kausiluonteisten tehtävien työstämiseen. Esimerkiksi:

-tukimateriaaleja esimiehille

-intranetin HR-sivut

-osaamiskartoituksen

-HR-järjestelmän käyttöönoton

-rekrytoinnin toteutuksen

-perehdyttämismateriaaleja

-yt-neuvottelujen toteutuksen

Konsultointi ja neuvontapalvelut

Tuemme yritysjohtoa, esimiehiä ja yrityksen omia HR-asiantuntijoita. Neuvomme ja konsultoimme erilaisissa henkilöstöjohtamisen tilanteissa ja kaikilla HR-toimintojen osa-alueilla. Konsultointi ja neuvonta voidaan toteuttaa myös päivystävänä help desk -palveluna.

Human Sense Oy, Espoo
Human Sense Oy, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Human Sense Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.