murupolku logo/Majoitus/Hotelli Kuopio/Hotelli IsoValkeinen Kuopio
Varaa aika
Varaa aika

Hotelli- ja kokouspalvelut lähellä Kuopion keskustaa

Hotelli Isovalkeisesta löydät hotelli- ja kokouspalvelut varmasti tarpeisiisi. Rentoudu rantasaunassa ja pyörähtele tanssilattialla, meillä viihdyt varmasti.

Jokaisella huoneella on on parkkipaikka ja lämmityspistoke aivan huoneen edessä. Kaikissa huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys. Huoneemme ovat tilavia, savuttomia ja hyvin varusteltuja.

Kokousta isollakin porukalla täyden palvelun kokoushotellissa. Käytössäsi on 12 eri kokoustilaa, jotka taipuvat monenlaiseen käyttöön. Yhdenaikaisesti voimme järjestää kokouksen tarjoiluineen 420 henkilölle tai juhlaruokailun jopa 1000 henkilölle. Nauti sujuvista järjestelyistä, rennosta tunnelmasta ja luonnon rauhasta hyvien yhteyksien äärellä.

Iskelmäravintola IsoVaalee

Iskelmäravintola IsoVaalee on Kuopion vauhdikkain aikuisten tanssiravintola. Syksystä kevääseen järjestettävät Lauantaitanssit keräävät satamäärin tanssitaitoisia illanviettäjiä laajalta alueelta. Esiintyjinä ovat Suomen iskelmätaivaan tunnetuimmat tähdet.

Pikkujouluaikaan ja juhlakaudella järjestämme runsaasti erikoisiltoja, tutustu tarjontaamme esiintyjäkalenteristamme!

Ruokaravintola Tori

Ruokaravintolamme uudistettiin perusteellisesti keväällä 2016 niin miljöön, tilojen kuin ruokalistankin osalta. Uusittu Ruokaravintola Tori on viihtyisä ja tunnelmallinen nautiskelupaikka hyvän ruoan ystäville.

Ruokaravintola Tori tarjoilee hotelliaamiasta kaikkina viikonpäivinä ja lounasta maanantaista lauantaihin. Iltaisin katamme runsaan Toribuffetin ja tarjolla on runsas lista erityyppisiä ruokia alkaen pizzasta ja streetfoodista aina upeisiin a la carte -annoksiin asti.

Torilla on viihtyisä Lobbybar Kirjasto, jossa voit istahtaa nauttimaan olostasi, maistella laadukkaita pitkiä ja lyhyitä juomia tai hörppäistä vaikka cappuccinon.

Rantasauna

Rantasaunamme sijaitsee puhdasvetisen Isovalkeinen-lammen rannalla. Saunassa on kaksi erillistä pukuhuone-, peseytymis- ja saunatilaa. Niitä yhdistää vilvoittelutila, jossa on kuntosalivälineitä.

Rantasaunastamme pääsee uimaan viereiseen lampeen niin kesällä kuin talvella, tai rentoutumaan talvi-illassa Hulju-kuumavesialtaassa ulkona tähtitaivaan alla.

Rantasauna toimii myös tilaussaunana ja Takkakabinetti on ihanteellinen tila palaveriin, illanviettoon ja herkutteluun. Kabinetti voidaan varustaa kokousvälineillä työntekoa varten.

Illanviettoa varten tarjoamme erityyppisiä menuja herkutteluun ja yhdessäoloon. Miltä maistuisivat slaavilaiset lihavartaat, fajitas-buffet tai juustofondue?

Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio
Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio
Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio
Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio
Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio
Hotelli IsoValkeinen Kuopio, Kuopio

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
06:00-22:30
Avoinna vielä 11h 1min
Su
07:00-12:00
Ma
06:00-22:30
Ti
06:00-22:30
Ke
06:00-22:30
To
06:00-22:30
Pe
06:00-22:30
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Hotelli IsoValkeinen Kuopio

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.