Holvikaari tarjoaa yksityisiä lastensuojelupalveluja Tevaniemessä

Vastaanotamme avohuollon tukitoimena sijoitettuja tai huostaan otettuja 4-17 -vuotiaita lapsia ja nuoria. Holvikaari on 2017 valmistunut, lastensuojelulaitokseksi suunniteltu kodinomainen talo. Voit kysyä kiireellisten sijoitusten paikkatilannetta suoraan yksiköstä.

Holvikaari sijaitsee Tevaniemen idyllisessä kyläkeskuksessa Ikaalisissa Kyrösjärven läheisyydessä, johon on matkaa Tampereelta 80 km, Ikaalisista 25 km ja Parkanosta 20 km.

Tilat ja ympäristö

Jokainen lapsi saa oman tilavan ja valoisan huoneen peruskalustettuna ja jokaisen lapsen näköiseksi viimeisteltynä. Holvikaaren yhteiset tilat sekä ympäröivä piha-alue ovat avaria ja valoisia.

Toimintamme

Kasvatustavoitteenamme on tukea lasta löytämään omat voimavaransa ja vahvuutensa ikä- ja kehitystasonsa mukaisesti. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä lasten omaisten ja muun lähipiirin kanssa. Holvikaareen tuleva lapsi saa räätälöidyn kasvatussuunnitelman sekä oma-ohjaajan, joka vastaa lapsen asioista.

Kuulemme ja kuuntelemme lasta arjessa jatkuvasti ja häntä rohkaisemme sanomaan oma mielipiteensä. Yhteisökokouksissa luomme lapsille yhteistä arkea ja opetetamme vastuunottoa myös yhteisistä asioista. Pyrimme löytämään jokaiselle lapselle mielekkään harrastuksen koulutyön rinnalle.

Holvikaari, Ikaalinen
Holvikaari, Ikaalinen
Holvikaari, Ikaalinen
Holvikaari, Ikaalinen
Holvikaari, Ikaalinen
Holvikaari, Ikaalinen

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite