Paikallinen kotipalvelu- ja kotisairaanhoitoyritys

Hoivapörssi on Jyväskylän seudulla vuodesta 1998 toiminut paikallinen kotipalvelu- ja kotisairaanhoitoyritys. Työntekijämme ovat luotettavia ja kokeneita hoitoalan ammattilaisia. Kauttamme kotiin tulee aina tuttu hoitaja.

Luotettavaa lastenhoitoa

Yrityksemme tarjoaa monipuolisia kotipalveluita lapsiperheille. Meiltä saat ammattitaitoisen ja luotettavan lastenhoitajan avustamaan perheesi arjessa, olipa kyseessä sairaan lapsen hoito tai muu kotiavun tarve, tai jos kaipaat aikaa itselle. Lastenhoitajamme ovat koulutettuja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, kuten sairaanhoitajia tai lähihoitajia, joilla on kokemusta lasten parissa työskentelemisestä. Lähtökohtanamme on, että perheessä käy tutut hoitajat, joihin sekä lapsi että vanhemmat voivat luottaa. Luotettavat lastenhoitajamme ovat käytettävissä joka päivä ympäri vuorokauden.

Tuotamme lapsiperheille yksilöllisten tarpeiden mukaista lasten hoivaa ja huolenpitoa joko tilapäiseen tai pidempiaikaiseen tarpeeseen. Palvelumme sisältää perheen tavanomaiseen arkielämään kuuluvien tehtävien ja toimintojen suorittamista sekä lasten hoitoapua kodissa.

Sairaanhoitoa kodissasi

- Verenpaine- ja sokeriarvojen mittaukset ja seuranta - Haavahoidot ja ompeleiden poistot - Lääkehoidon toteutus - Laboratorionäytteet - Rokotukset - Korvahuuhtelut - Avannepotilaan hoidot - Katetroinnit ​- Huolehdimme myös arvokkaasta saattohoidosta

Hoivapörssi Oy, Jyväskylä
Hoivapörssi Oy, Jyväskylä
Hoivapörssi Oy, Jyväskylä

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
00:00-24:00
Avoinna 24/7
To
00:00-24:00
Pe
00:00-24:00
La
00:00-24:00
Su
00:00-24:00
Ma
00:00-24:00
Ti
00:00-24:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.