Varaa aika
Varaa aika

Majoitu ja nauti HimosLomasta!

HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta vuodesta 1989. Toiminnan alusta lähtien HimosLomat Oy on keskittynyt Himoksen majoitus-, ravintola- ja safari- sekä ohjelmapalveluihin. Toimintamme perusajatus on tarjota tasokas lomakokonaisuus niin yksityisille henkilöille, perheille kuin ryhmille sekä jayrityksille - helposti, ympäri vuoden ja yhdestä paikasta varaamalla.

Himos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella keskellä Suomea 9-tien varressa. Himokselle pääsee helposti niin autolla, bussilla kuin junallakin. Pääkaupunkiseudultakin Himokselle on vain parin tunnin ajomatka.

HimosLomat Oy kuuluu konserniin, joka tunnetaan valtakunnallisesti isojen tapahtumien järjestäjänä mm. Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Jysäri, Finnhits-festivaali, Oktoberfest, Himo&Erotiikka-messut ja Neste Rallin Himoksen EK sekä kymmenet Himos Areenan kulttuuri- ja viihdetapahtumat.

Majoitusvarauksen tekeminen onnistuu kätevästi, milloin vain Nettivaraamostamme.

Nautinnollista Himos-lomaa ja tervetuloa!

Majoitus

Himoksen Keskusvaraamo tarjoaa majoitusta korkeatasoisissa lomahuoneistoissa Himoksella, Himos Hotellissa, Patalahden Rantamotellissa sekä Riihivuoren lomamökeissä. Jo sadassa mökissä poreallas! Majoituskohteiden esittelyt löytyvät verkkosivuiltamme online-varaamosta. Majoituskapasiteettimme Himoksella on vajaa 400 mökkiä ja huvilaa, sekä hieman alle 100 hotelli- ja motellihuonetta, yhteensä 3400 vuodepaikkaa.

Aktiviteetit

HimosLomat tarjoaa mielenkiintoisia aktiviteetteja sekä monipuolista toimintaa ympäri vuoden. Verkkosivuiltamme aktiviteetti-sivustoltamme löydät kesän ja talven ohjelmapalvelut, viikko-ohjelmat ja safarit. HimosSafarien oppaat ovat erikoistuneet järjestämään seikkailuja, tapahtumia sekä retkiä kaikkina vuodenaikoina.

Kokoukset ja tapahtumat

HimosLomilla on vahva kokemus kokousten sekä erityisesti suurien tapahtumien järjestämisestä. Himokselta löytyy persoonalliset ja viihtyisät kokoustilat 4-220 hlön ryhmille, sekä muuntuvat palvelut myös tuhansien ihmisten kokoontumisiin.

Kaikki palvelumme sijaitsevat samassa pihapiirissä, kivenheiton päässä toisistaan. Siirtymät hoituvat siis kätevästi jalkaisin.

Lisäksi varaat ja sovit kaiken helposti yhdestä puhelinnumerosta, saman myyjän kanssa.

Ravintolat

Himoksen pääravintola Tupa taipuu niin konstailemattomaksi perheravintolaksi kuin tunnelmalliseksi illallispaikaksi. Maukkaat pizzat sekä snackfoodit nappaat mukaan Mono pub&pizzeriasta, tai voit myös tilata ruokailun mökkiin Himoscateringin herkulliselta listalta.

Himoksen persoonalliset tilausravintolat kestitsevät isojakin ryhmiä, ja Himoksella järjestätkin mieleenpainuvat juhlat ja onnistuneet yritystilaisuudet.

HimosLomat, Jämsä
HimosLomat, Jämsä
HimosLomat, Jämsä
HimosLomat, Jämsä
HimosLomat, Jämsä