Hermetel Oy pitää kylmän sisällä ja partikkelit loitolla

Hermetel Oy on kylmäalan yritys, joka tuottaa hyvin eristettyjä ja hygienisiä kylmä- ja pakastetiloja, puhdastiloja sekä varastoja. Toimitilamme sijaitsevat Orimattilassa, ja asiakkaitamme ovat yritykset ympäri Suomen.

Rakenneratkaisumme perustuvat polyuretaanista valmistettuihin Sandwich-elementteihin, joiden avulla erilaiset tilat on mutkaton toteuttaa.

Monipuolinen ovituotantomme valmistaa ovet kylmä- ja pakastehuoneisiin, puhdastiloihin sekä erilaisiin tuotantotiloihin (saranaovi, liukuovi, heiluriovi, tuotantotilan ovi, puhdastilan ovi, erikoisovet).

Valikoimaamme kuuluvat myös myymälöiden maitohuoneiden ilmaverhot ja hyllyt sekä jäähdytyskoneet. Kiireellisiin jäähdytystarpeisiin tarjoamme valmiiksi koneistettuja kylmä- ja pakastekontteja, joita sekä myymme että vuokraamme.

Jäähdyttämö- ja puhdastiloissa asiakaskuntaamme kuuluu elintarvikejalostajia ja -valmistajia, myymälöitä, logistiikka-alan yrityksiä, sekä tutkimuskeskuksia kautta Suomen. Korkealaatuiset tuotteemme syntyvät edistyksellisen suunnittelun, osaavan henkilökunnan, ajanmukaisen tietotekniikan ja modernin metallikonekantamme avulla.

Ota yhteyttä!

Hermetel Oy, Orimattila
Hermetel Oy, Orimattila
Hermetel Oy, Orimattila
Hermetel Oy, Orimattila
Hermetel Oy, Orimattila

Kokemuksia yrityksestä Hermetel Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.