Helsingin yliopisto oikeustieteellinen koulutus Vaasa, Vaasa
Helsingin yliopisto oikeustieteellinen koulutus Vaasa, Vaasa
Helsingin yliopisto oikeustieteellinen koulutus Vaasa
Helsingin Yliopisto
Y-tunnus:
0313471-7

Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus Vaasassa

Helsingin yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan järjestämä oikeustieteellinen koulutus on toiminut Vaasassa vuodesta 1991 lähtien.

Vaasassa suoritetaan oikeusnotaarin tutkinnon opinnot kokonaisuudessaan. Lisäksi syksystä 2010 lähtien on Vaasassa ollut mahdollista suorittaa ylempi eli oikeustieteen maisterin tutkinto (120 op).

Oikeusnotaarin tutkinto (ON) on alempi korkeakoulututkinto ja oikeustieteen maisterin tutkinto (OTM) on ylempi korkeakoulututkinto. Kaikki Helsingin yliopiston oikeustieteelliseen tiedekuntaan hyväksytyt saavat oikeuden oikeustieteen maisterin tutkinnon (120 op) suorittamiseen.

Lue lisää ja hae koulutukseen!

Erotu kaksikielisellä koulutuksella

Vaasassa annettava koulutus on kaksikielistä. Suomen- ja ruotsinkieliset seuraavat yhteistä opetusta, josta suomeksi ja ruotsiksi järjestetään suurin piirtein yhtä suuri osuus.

Helsingin yliopisto käynnisti syksyllä 2010 pilottikokeiluna kaksikieliseen tutkintoon tähtäävät koulutusohjelmat. Vaasan oikeustieteellisen koulutuksen oikeusnotaarin tutkinto on ollut mukana siitä lähtien. Kaksikielistä tutkintoa opiskeleva suorittaa vähintään yhden kolmasosan opinnoistaan toisella kotimaisella kielellä ja saa todistukseensa maininnan tutkinnon suorittamisesta kaksikielisenä.

Vuosittain koulutukseen valitaan 39 uutta opiskelijaa (27 suomenkielistä ja 12 ruotsin kieltä taitavaa). Pieni ryhmä mahdollistaa henkilökohtaisemman opetuksen ja erilaisten opetusmetodien hyödyntämisen.

Helsingin yliopisto oikeustieteellinen koulutus Vaasa, Vaasa
Helsingin yliopisto oikeustieteellinen koulutus Vaasa, Vaasa