Lähetä viesti
Lähetä viesti

Päätoimialana opastaminen ja pääasiakkaina rakentajat

Jaamme opastamisen työmaa-aikaiseen ja pysyvään opastamiseen. Pysyvässä opastamisessa jaamme palvelut asuntorakennusten ja toimitilarakennusten kesken. Toimintamme kattaa palvelun suunnittelusta asennukseen näissä puitteissa.

Avoinna klo 8-16

Teollinen puhelinmyynti klo 7-15

Yrityksen tarina

Haarnio-perhe on kasvanut ja tällä hetkellä vakituisia työntekijöitä on noin 20. Tuotanto on jakautunut kahden rakennuksen välille, joiden kautta operoimme yli 2600 tuotteen tarjontaa. Jatkuvasti kasvavan tuotevalikoiman, sekä yli 40 vuoden kokemuksen turvin Haarnio Oy kykenee tarjoamaan lähes mitä vain toteuttaakseen asiakkaidemme toivomukset.

Vaikkakin kerran pieni perheyrityksemme on kasvanut suuremmaksi keskikokoiseksi pk-yritykseksi, on sisäinen ilmapiiri edelleen sama. Töitä tehdään pilke silmäkulmassa ja hymy kasvoilla!

Haarnio Oy välittää ihmisistään ja päinvastoin ihmiset välittävät yrityksestään. Tämän päivän liike-elämässä on yhä hankalampi löytää sellaista sosiaalista asennetta, jossa jokaiselle annetaan mahdollisuus kasvaa ja oppia, kokeilla uusia asioita ja jakaa tieto-taitoansa toisten kanssa. Haarniolla tähän taas pyritään.

Perustuen tähän, jokainen meistä antaa parhaansa ja joskus jopa enemmän saavuttaaksemme asiakkaamme tyytyväisyyden ja toivottaaksemme heidät tervetulleeksi osaksi Haarnio-perhettä.

Kehityksen jatkuva eteneminen ei saa meitä vain kuromaan etumatkaa kiinni, me olemme pioneereja opastamisen uusilla kentillä! Esimerkiksi meidän mobiili-opastuksella kuten HaarnioTag, me tarjoamme helppoa ratkaisua joka näyttää tietä tulevaisuuteen.

Kun yksilöllisyydestä on tulossa yhä enemmän tärkeää ja erottua muiden joukosta sekä näkyä informaation massasta, me tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiinne. FunSign antaa teille mahdollisuuden olla erilaisia ja moderneja, mutta edelleen samalla informatiivisella teholla jonka hyvä opaste tarvitsee.

Haarnio Oy, Vihti
Haarnio Oy, Vihti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Haarnio Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.