murupolku logo/Mainonta/Valomainokset Kuopio/Grano Kuopio Lukkosalmentie
Grano Kuopio Lukkosalmentie, Kuopio
Grano Kuopio Lukkosalmentie, Kuopio
Grano Kuopio Lukkosalmentie
Grano Oy
Y-tunnus:
2197935-0
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Valtakunnallinen yritysilmeen rakentaja

Granon visiona on olla vaikuttavimman viestinnän tuottaja. Asiakkaaltamme brändi ja viestisisältö, Grano hoitaa palveluna loput. Tehtävämme on tehdä asiakkaamme näkyväksi, tarjota ainutlaatuinen palvelukokemus ja toteuttaa mahdottomatkin viestintäideat kohdeyleisön kannalta olennaisiin kanaviin. Grano palvelee Suomessa valtakunnallisesti pääkaupunkiseudulta Lappiin.

Palvelut

Tarjoamme käyttöösi kattavan valomainos- ja myymäläimagopalvelun. Kokonaisuus hoituu helposti yhdellä tilauksella. Suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto – teemme kaiken takuutyönä. Kartoitamme tarpeesi, luonnostelemme, suunnittelemme ja toteutamme. Valmistamme kestävät mainoslaitteet ja asennamme ne paikalleen projektiisi sopivalla hetkellä. Lisäksi huolehdimme mainoslaitteiden huollosta. Ja ennen kaikkea: Pysymme sovitussa aikataulussa.

Tuotteemme

Valmistamme asiakkaillemme mainoslaitteet monipuolisella valikoimalla. Käytämme valmistamissamme valomainoksissa pääasiassa ympäristöystävällistä LED-teknologiaa.

Tutustu lisää tuotteisiimme!

Tuotanto

Tehtaamme koko laitekanta edustaa alan uusinta teknologiaa. Tunnemme ympäristövastuumme ja pitkälle viedyn tietokoneohjauksen ansiosta materiaalihävikkimme on erittäin vähäinen. Lisäksi huolehdimme syntyneiden jätteiden asianmukaisesta käsittelystä. Käytämme pääasiassa ympäristöystävällistä, pitkäikäistä ja energiatehokasta LED-valaistusta.

Grano Kuopio Lukkosalmentie, Kuopio
Grano Kuopio Lukkosalmentie, Kuopio

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.