Varaa aika
Varaa aika
Lähetä viesti
Lähetä viesti

Fysio Eevis - Fysioterapia | Liikunta | Hyvinvointi

Fysio Eevis tarjoaa fysioterapiapalveluita sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluita.

Olen Eevamari, "Eevis", urheileva fysioterapeutti ja kolmen lapsen äiti. Fysioterapiassa kiinnostukseni on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa sekä äitiysfysioterapiassa.

Aktiivinen ja hyvinvoiva keho on edellytys kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Fysioterapeuttina haluan auttaa sinua ymmärtämään kehoasi paremmin, jotta pysyvät muutokset olisi mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa!

Tuki-ja liikuntaelinfysioterapia

Useimmat nivel- ja lihasoireet ovat lähtöisin virheellisistä asento- ja liiketottumuksista. Uudistamalla käsityksen liikkeestä saamme aikaan muutoksia liikuntakäyttäytymisessä. Muutos mahdollistaa oireiden tehokkaan hoidon ja ennaltaehkäisyn. Voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla.

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapian tavoitteena on lisätä aktiiviliikkujan tai urheilijan terveitä ja laadukkaita liikkumis- ja harjoittelupäiviä. Urheilufysioterapiassa keskitytään liikunnassa ja urheilussa ilmenevien vammojen ennaltaehkäisyyn, kuntoutukseen ja hoitoon – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti lajin vaatimukset huomioiden. Voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tai soitamalla.

Äitiys- ja lantionpohjanfysioterapia

Tiedätkö miten kehosi on palautunut raskaudesta ja synnytyksestä? Tarvitsetko apua raskausajan liikuntaan tai sen aloittamiseen synnytyksen jälkeen? Onko sinulla vatsalihasten erkaumaa?

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jossa fysioterapeutti on erikoistunut raskauden aikaiseen ja synnytyksen jälkeiseen hoitoon. Äitiysfysioterapiassa voidaan hoitaa äitiä manuaalisin tekniikoin tai ohjata harjoitteita, jotka ovat turvallisia tehdä koko raskausajan sekä synnytyksen jälkeen. Olipa synnytyksestä kulunut kuukausia tai vuosia, äitiysfysioterapiasta on hyötyä kaikille äideille, jotka haluaa palautua raskaudesta ja synnytyksestä parhaalla mahdollisella tavalla. Voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla.

MyFascia

MyFascia on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti. MyFascia pohjautuu meridiaaneihin ja ajatukseen siitä, että kehossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet. Faskiahoito sopii kaikenikäisille, vauvoista alkaen. Voit varata ajan sähköisen ajanvarauksen kautta tai soittamalla.

Pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tehokkaasti syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä pitää selän terveenä. Loistava liikunnallinen harrastus! Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet. Pilates sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille, oletpa sitten vasta alkaja tai ammattiurheilija. Ohjaan myös Äitiyspilatesta odottajille ja synnyttäneille.

Yksilöohjaukset ja pienryhmät onnistuvat vastaanoton tiloissa. Ohjaan ryhmiä myös muiden toimijoiden tiloissa. Soita tai laita sähköpostia, ja sovitaan teille sopiva aika!

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio (SPS) on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, jossa käytetään siihen suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa vartaloa pidennetään ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen- ja –sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, selän toiminnallisuuden parantamisessa sekä kehon lihasepätasapainojen korjaamisessa.

Yksilöohjaukset ja pienryhmät onnistuvat vastaanoton tiloissa. Ohjaan ryhmiä myös muiden toimijoiden tiloissa. Soita tai laita sähköpostia, ja sovitaan teille sopiva aika!

Fysio Eevis, Lahti
Fysio Eevis, Lahti
Fysio Eevis, Lahti
Fysio Eevis, Lahti

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Sopimuksen mukaan.
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Fysio Eevis

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.