Flamingo Spa on auki vuoden jokaisena päivänä!

Haluatko rentoutua? Haluatko viihtyä? Tervetuloa Vantaalle Flamingo Spahan!

Vesipuisto:

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Vesipuistossa on erilaisia altaita ja liukumäkiä, sekä ruokailua varten Hesburger ja allaskahvila Spa Café A-oikeuksineen. Suihkutilojen yhteydessä on suomalainen sauna.

Tule ja koe päätähuimaavat liukumäkemme tai rentoudu altaidemme kesänlämpöisissä vesissä nautiskellen. Luvassa on iloisen aurinkoisia hetkiä vuoden jokaiseksi päiväksi!

Kylpylä:

Kylpylä on tehty sinulle, joka haluat nauttia kokonaisvaltaisen hyvästä olosta ainutlaatuisen ylellisessä ilmapiirissä. Olemme yhdistäneet iloksesi kansainvälisen kylpyläkulttuurin upeimmat elämykset, jotka tekevät ihmeitä niin kehollesi kuin mielellesi.

Day Spa:

Me Flamingo Day Spassa tiedämme, että ammattitaitoisesti toteutettuna hoidot vaikuttavat kokonaisvaltaisesti niin kehoon, ihoon kuin mieleenkin. Asiakkaanamme koet miellyttävän rentouttavia hetkiä, kun koulutettu henkilökuntamme valjastaa luonnonaineiden tehon hoitokokonaisuuksissa Sinun hyvinvointiasi varten.

Naurusaari:

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs pitämään hauskaa. Flamingon viihdekeskuksessa sijaitsee saaristomeriaiheinen Naurusaari, jossa lapsilla on hyvä leikkiä ja pitää hauskaa.

Flamingo Spa, Vantaa

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu