logo

Hae koko Suomesta tai läheltäsi

Hae henkilöitä nimellä tai numerolla

Hae yrityksiä

Hae palveluita läheltäsi

Hae yrityksiä tai palveluita

Hae koko Suomesta tai läheltäsi


/Kalastusmatkat
/Fishing Center Kotka

Fishing Center Kotka

Päätoimiala:

Kalastusmatkat

profile-1
Soita: 052 812 88Verkkosivusto

Fishing Center Kotka on johtavien kotkalaisten kalastus- ja luontopalveluyritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea eteläisen Suomen parhaat kala- ja harrastusvedet: Kymijoen ainutlaatuisine yksityisine koskialueineen sekä Kotkan merialueen kattavine majoitusvaihtoehtoineen.

Päijänteestä alkunsa saava ja Suomenlahteen laskeva Kymijoki on yksi Suomen tunnetuimmista ja monipuolisimmista vesialueista. Koe Kymijoen ensiluokkaiset kalastus-, koskenlasku- ja melontamahdollisuudet ainutlaatuisella ja varmasti ikimuistoisella tavalla ammattitaitoisen ja erittäin kokeneen henkilökuntamme järjestäminä. Hallinnassamme on yli 50 hehtaaria yksityisiä koskialueita, jotka ovat asiakkaidemme käytössä erilaisilla kalastus- ja elämysretkillä.

Tarjoamme asiakkaillemme kalastusmatkoja keväästä syksyyn sekä mahdollisuuden kokea eteläisen Suomen parhaat koskenlaskuelämykset. Luonnonystävät pääsevät nauttimaan Kymijoen erämaanäkymistä rauhallisesti meloen ja Kotkan merialueesta esimerkiksi lintubongausmatkojen, hyljeretkien tai maisemaretkien muodossa.

Tervetuloa myös Kalastuspiste Kotkaan, joka on Kymijoen rannalla, Korkeakosken heittolaiturin välittömässä läheisyydessä sijaitseva täyden palvelun kalastustarvikeliike. Täältä löydät kaikki tarvitsemasi alan välineet kalastustarvikkeista asusteisiin sekä kalastusluvat - hyviä neuvoja ja vinkkejä unohtamatta! Tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaan valikoiman erilaisia vuokravälineitä.


Talous- ja päättäjätiedot

Liikevaihto 2023

31 t.

Enemmän taloustietoa

finder

Tietoa

Fishventures Oy

Päätoimiala: Kalastusmatkat

Y-tunnus: 21757950

Puhelin: 052 812 88

Email: info@fishingcenter.fi

www.fishingcenter.fi


Saatat olla kiinnostunut

Kaipaatko minilomaa?

Day Spa

Bed and breakfast

Elämysmatkailu

Lomaosakkeet, lomahuoneistot

Haluatko uudistaa hiustyylin?

Kampaamot ja parturit

Parturi

Lataa Fonecta Caller sovelluskaupasta

Sovelluksella haet yhteystietoja ja tunnistat saapuvat puhelut

App StorePlay Store

Fonecta Caller

Caller Pro -tilaus

Fonecta Caller

Usein kysyttyä

Anna palautetta