murupolku logo/Terveyspalvelut/Terveydenhuollon laitteet ja tarvikkeet Espoo/Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi
Firstbeat Technologies Oy
Y-tunnus:
1782772-5

Kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun sekä kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Analyysin avulla tuotetaan henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista.

Firstbeatin taustalla on monitieteellinen tutkimus fysiologian, matemaattisen mallintamisen sekä käyttäytymistieteiden alueilta. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset sekä miljoonat kuluttajat globaalisti.

Menetelmän avulla voidaan kartoittaa sekä kehittää ihmisen hyvinvointia ja suorituskykyä. Menetelmä tuottaa henkilökohtaista ja tarkkaa tietoa esimerkiksi liikunnan vaikuttavuudesta ja levon palauttavista vaikutuksista. Tuotteidemme tuottamaa monipuolista tietoa elämäntavoista hyödynnetään laajalti työhyvinvoinnin palveluissa. Tuotteitamme käytetään myös huippu-urheilussa valmennuksen apuvälineenä. Teemme lisäksi yhteistyötä kuluttajatuotteiden valmistajien kanssa, jotka sisällyttävät Firstbeatin kehittämää teknologiaa esimerkiksi sykemittareihin.

Firstbeatilla työskentelee yli 150 asiantuntijaa eri tehtävissä. Ydinosaamisemme perustuu monitieteelliseen kehitystyöhön fysiologian, matemaattisen mallintamisen ja käyttäytymisen ymmärtämisen alueella. Tämän lisäksi meille on tärkeää osaaminen ohjelmistokehityksessä, palveluprosesseissa ja asiakaslähtöisessä tuotteistamisessa.

Ratkaisut

• Firstbeat Työkykykartoitus antaa työntekijöille keinot oman työhyvinvoinnin ja palautumisen kehittämiseen. Työkykykartoituksen avulla työpaikoilla on lisätty työtehoa ja vähennetty stressiä sekä sairauspoissaoloja.

• Firstbeat Sports Individual on tarkoitettu yksilöurheilijoille sekä valmentajille harjoituskuormituksen ja palautumisen seurantaan. Ainutlaatuisen rasitusseurannan (EPOC & Training Effect) lisäksi se tarjoaa luotettavaa sykevälivaihteluun perustuvaa stressin ja palautumisen seurantaa.

• Huippu-urheilun tarpeisiin suunniteltu Firstbeat Sports kiteyttää yhdelle alustalle koko joukkueen syketiedot ja niiden tulkinnan.

• Firstbeat Hyvinvointianalyysi on hyvinvoinnin ja liikunnan ammattilaisille suunniteltu sykevälianalyysiin ja monitieteelliseen tutkimukseen perustuva työkalu. Hyvinvointianalyysi sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta, joten sen avulla voit helposti laajentaa asiakaskuntaasi.

• Firstbeat tarjoaa tuotteitaan lisensoitaviksi osiksi muiden yritysten tuote- tai palvelutarjontaan.

Ohjelmakirjastoamme voi käyttää monenlaisille alustoilla. Näitä voivat olla esimerkiksi erilaiset sykettä mittaavat laitteet, tietokonepalvelimet, verkkopalvelut tai palvelutuotteet.

Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo
Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi, Espoo

Kokemuksia yrityksestä Firstbeat Espoo Life Science Center Keilaniemi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.