Finnfoam Oy, Salo
Finnfoam Oy, Salo
Finnfoam Oy
Finnfoam Oy
Y-tunnus:
0689386-6

Finnfoam - Oikea eriste oikeaan paikkaan

Finnfoam-konsernin päätuote on homehtumattomat Finnfoam-lämmöneristelevyt. Levyt valmistetaan polystyreenistä ekstruusiomenetelmällä eli suulakepuristamalla, jonka ansiosta solurakenteesta saadaan täysin yhtenäinen ja suljettu. Maailmalla vastaavista materiaalista käytetään yleisnimitystä XPS. Finnfoam on poikkeuksellisen monikäyttöinen lämmöneriste ja se soveltuukin lähes kaikkiin käyttökohteisiin vaativista routaeristyksistä aina ullakon katon eristämiseen. Finnfoamin itse kehittämä tuotantoteknologia on erittäin ympäristöystävällinen. Finnfoamin neljä erikokoista tuotantolinjaa Salossa mahdollistavat hyvät ja optimoidut tuoteominaisuudet kaikille levypaksuuksille. Se on myös tärkeä osa kustannustehokasta tuotantoa sekä nopeaa toimitusta.

Finnfoam-konserni

Suomalainen Finnfoam-konserni on kasvanut 2000-luvulla yhdeksi johtavaksi muovipohjaisten lämmöneristeiden valmistajista Pohjoismaissa. Salon tehtaan tuotevalikoima kattaakin tänä päivänä Finnfoamin lisäksi FF-PIR polyuretaanieristeet ja FF-EPS eristeet sekä homehtumattomat Tulppa-märkätilalevyt.

https://www.finnfoam.fi/finnfoam-oy/

FF-SIGNAL

Uusin tuote FF-SIGNAL on innovatiivinen signaalia välittävä passiivinen elementti, joka vie verkon vahvana läpi rakenteiden poistaen kuuluvuusongelmat. Huoltovapaa kustannustehokas elementti eristää myös kylmältä ja kosteudelta.

https://www.finnfoam.fi/tuotteet/ff-signal/

FF-PIR

FF-PIR –polyuretaanieristeet ovat lämmöneristyskyvyltään erittäin tehokkaita, palonkestäviä ja homehtumattomia lämmöneristelevyjä seiniin, kattoihin ja saunoihin. Normaaleissa seinä ja kattorakenteissa rakennepaksuus voidaan jopa puolittaa perinteisiin rakenneratkaisuihin verrattuna.

https://www.finnfoam.fi/tuotteet/ff-pir/

FF-EPS

Harmaat FF-EPS -eristeet ovat monipuolisia ja kustannustehokkaita lämmöneristelevyjä lattioihin, seiniin ja kattoihin.

https://www.finnfoam.fi/tuotteet/ff-eps/

Tulppa -märkätilalevy

Tulppa-märkätilalevyt toimivat sekä rakennuslevyinä että vedeneristeenä. Levyn ydin on umpisoluista, vesitiivistä ja homehtumatonta Finnfoam-eristelevyä ja pintakerros lujaa erikoissementtilaastia.

https://www.tulppa.fi/tulppa-levy/

Finnfoam Oy, Salo
Finnfoam Oy, Salo
Finnfoam Oy, Salo
Tuotemerkit
Finnfoam, FF-EPS, FF-PIR, Tulppa, FF-Wall