Lähetä viesti
Lähetä viesti

Talotekniikka-alan työkalu

HELPPOKÄYTTÖINEN TYÖKALU URAKOITSIJALLE

Evelia on ensimmäinen urakoitsijan lähtökohdista kehitetty talotekniikan ohjelmisto.

AIDOSTI PILVIPOHJAINEN, TOIMII KAIKILLA PÄÄTELAITTEILLA

Ohjelmisto kulkee aina reaaliaikaisena asentajan mukana puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

REAALIAIKAINEN, EI SYNKRONOINTIA JÄRJESTELMIEN VÄLILLÄ

Evelia ei vaadi erillistä synkronintia laitteiden välillä, vaan tieto on aina saatavilla reaaliaikaisesti.

KENELLE

Evelia on tehty erityisesti aloille, joilla tehdään työtä eri kohteissa. Evelian kohderekisteri mahdollistaa töiden käsittelyn työkohteiden näkökulmasta. Työkohteet voidaan Eveliassa jakaa myös pienempiin kokonaisuuksiin siten, että pääkohteen alle muodostuu eri tasoisista alikohteista koostuva hierarkkinen rakenne, jossa jokaista kohdetta voidaan käsitellä omina työkohteinaan.

LVI-ala

Evelia taipuu putkiurakoitsijoiden käyttöön kuin kuuma kupariputki. Eveliassa isompikin putkiurakka pysyy hanskassa, sillä kohde voidaan jakaa pienempiin hallittaviin kokonaisuuksiin aina yksittäisiä laitteita myöten. Ja keikkamiehet merkitsevät työrivit töille näppärästi kentällä. Me Evelialla pidämme huolen siitä, että alan tuotteet löytyvät Evelian tuoterekisteristä ajantasaisilla hinnoilla.

Sähköala

Evelian käyttö on yhtä helppoa kuin pistorasian asennus. Eveliasta löytyvät mm. kaikki sähköalan tukkurien tuoteluettelot, ja me Evelialla pidämme huolen siitä, että tuotteiden hinnat ovat aina ajan tasalla. Evelian avulla asentajat merkitsevät kaapelit, jakorasiat ja muut tuotteet helposti työlle jo kohteessa.

IV-ala

Evelia taipuu myös IV-asentajien puhelimiin. Evelian avulla lisäät helposti asennuskuvat kohteelle tai sen alikohteelle. Kun huollon aika koittaa, kuvat ovat aina asentajien saatavilla heti oikeassa paikassa. Isoissa kohteissa. Eveliasta löytyvät valmiiksi tukkureiden IV-tuotteet ajantasaisine hintoineen.

Kylmäala

Evelian avulla luonnistuvat niin pienet kuin isommatkin työt. Evelian avulla asentajat täyttävät työmerkintänsä vaivattomasti kohteissa ja toimistolle jää vain laskujen tarkastus sekä lähettäminen. Evelian kohdelähtöisen mallin ansiosta huollettavien laitteidenkin tiedot pysyvät tallessa ja seuraava huolto on helppo merkitä valmiiksi ohjelmaan.

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu