Tule ja kerro meille toiveesi, otamme ne vastaan!

Big Tits on Tampereella vuodesta -98 toiminut eroottinen ravintola. Tule rentoutumaan tai viettämään hauskaa iltaa seurassamme lämpimässä tunnelmassa. Sinun ei tarvitse siristellä kauas lavalle, sillä striptease showt ovat lähellä.

Halusit sitten kaunottaren seuraa pöydässä, katsella upeita esityksiä tai yksityisen shown Privaatin puolella, voit tulla juuri sellaisena kun olet. Tule ja kerro meille toiveesi, otamme ne vastaan!

HUOM: Olemme auki kaikkina juhlapäivinä - Tervetuloa!

Tule salaa jos et muuten uskalla?

Nyt myös tarjolla naisille yksityiset tunnit jos haluat oppia tanssimaan eroottisesti. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse.

Erotic Club Big Tits, Tampere
Erotic Club Big Tits, Tampere
Erotic Club Big Tits, Tampere

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
12:00-02:00
Ke
12:00-02:00
To
12:00-02:00
Pe
12:00-02:00
La
Suljettu
Su
12:00-20:00
Ma
12:00-02:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Erotic Club Big Tits

piilota/avaa sisältö
0.5
 / 5
(1)
Erkki
21.01.2021
Järkyttävää kieltä Ropo Capitalin maksupalautuksen on-line sivuilla, onko luotettava?
Saimme Ropo Capitalilta ilmoituksen maksunpalautuksesta. Pankkitilini numeron ilmoitus pysähtyi, kun avasin on-line -tiedoston. Alla on suora kopio tekstistä. Jätän mieluummin ilmoittamatta tilini, jos teksti suomalaisen yhtiön sivuilla on kuten alempaa voitte lukea. Alkuperäinen laskuttaja on Alva-yhtiöt Oy. Oletteko tietoisia asiasta. Tarkistan myöhemmin, onko teksti korjattu niin, että sivustoon voi luottaa. Hae tili tai ilmoita tilinumero Voit hakea laskun laskun: - laskunn - maksuvalvontakirjeen asianumeron ja Ropo Online -tunnuksen Tilinumeron voit ollen online-tunnuksella, mukaan mitä vastaa saamastasi Ropon kirjeestä. Hae laskun sidottu Hae Online-tunnuksella Asianumero Online-tunnus