Energiatalo Järvi Oy

Energiatalo Järvi on salolainen perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja, sekä kodinkonehuoltoa noin sadan kilometrin säteellä Salon seudulta.

Olemme toimineet Salon talousalueella 50 vuotta sekä myyneet ja asentaneet lämpöpumppuja yli 20 vuotta. Salon ja Kaarinan myymälistämme saat alan tarvikkeet ja varaosat. Toimimme täyden palvelun energiatalona.

Vuosikymmenien laaja-alaisen kokemuksen omaavana yrityksenä, voit korjauttaa ja huollattaa lämpöpumppusi varmana siitä, että saat asiantuntevaa palvelua, koneesi korjataan ammattitaidolla, huolella ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti.

Maalämpö

Markkinoiden tehokkaimmat Nibe-maalämpöpumput säästävät kiinteistösi lämmityskustannuksissa.

Asentamalla NIBE-maalämpöpumpun voit vähentää energiakustannuksia jopa 80%.

Ilma

Myymämme Nibe ja Mitsubishi Electric -ilmavesilämpöpumput ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka alentavat merkittävästi kiinteistösi lämmityskustannuksia.

Ilmavesilämpöpumppu on helppo asentaa, koska se ei tarvitse maahan kaivettavia putkia eikä kallioon porattuja reikiä. Sijoituspaikallekaan ei aseteta mitään erityisvaatimuksia.

Ilmalämpöpumput

Hiljaiset ja huippulaadukkaat Mitsubishi Electric lämpöpumput on suunniteltu ja toimiviksi testattu erityisesti Pohjolan vaativissa oloissa. Laitteet antavat lämmitystoiminnolla vielä -15 °C pakkasella nimellistehonsa verran lämpöä.

Lämpöpumppuhuolto

Osaava lämpöpumppuhuolto.

Voit korjauttaa lämpöpumppusi varmana siitä, että saat asiantuntevaa palvelua, koneesi korjataan ammattitaidolla, huolella ja sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti.

Energiatalo Järvi Oy, Kaarina
Energiatalo Järvi Oy, Kaarina
Tuotemerkit
Mobair, SaloPanels, SaloSolar, Argo, Daikin, Hyundai, Mitsubishi, Nibe, Panasonic

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.