murupolku logo/LVI-työt/Lvi-alan työt Jyväskylä/Elvi Oy Talotekniikka
Lähetä viesti
Lähetä viesti

LVI-asiantuntijasi

ELVI Oy Talotekniikka on palveleva LVI-asennusliike joka toimii Jyväskylässä. Tarjoamme ammattitaitoista, tehokasta ja luotettavaa palvelua. Työtehtäviimme kuuluvat asennus-, korjaus ja huoltotyöt. Meillä on palveluksessamme seitsemän LVI-osaajaa.

Yritys on perustettu vuonna 2009, mutta työkokemusta alalta on kertynyt jo vuosien ajalta. Asiakaskuntaamme kuuluvat taloyhtiöt, huoltoyhtiöt sekä yksittäiset kotitaloudet.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse sekä ottamalla asentajaamme hihasta kiinni.

Nykyaikaiset talotekniikkaratkaisut

Kehittyvä talotekniikka on valtava haaste kaikille LVI-alan yrityksille. Lämmitysjärjestelmät kehittyvät, energiatehokkuus paranee, määräykset muuttuvat tekniikankehittyessä ja ihmisten vaatimustaso asumisessa kasvaa. Siksi ei olekaan aivan sama, kuka kiinteistöissä LVI-järjestelmiä asentaa, huoltaa ja pitää kunnossa. Nykyaikaisiin talotekniikkajärjestelmiin perehtyminen ei saa jäädä asukkaiden taikka kiinteistön edustajien harteille, vaan LVI-kunnossapito tarvitsee alan asiantuntijaa. Siksipä Me Elviläiset emme haluakkaan esittäytyä LVI-asentajina tai -myyjinä, vaan LVI-asiantuntijoina.

Täyden palvelun LVI-myymälä

Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta LVI-myymälästämme löydät kaikki tunnetuimmat tuotemerkit lavuaareista wc-pönttöihin ja hanoihin. Valikoimaamme kuuluu myös useimpien vesikalusteiden varaosat ja lisävarusteet. Yli kolmentuhannen tuotteen valikoimasta löytyy apu erikoisempaankin ongelmaan.

Elvi Oy Talotekniikka, Jyväskylä
Elvi Oy Talotekniikka, Jyväskylä
Tuotemerkit
Kolmeks, Gebwell, Mora, Swedbergs, Gustavsberg, Oras, Ido

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Elvi Oy Talotekniikka

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.