Sisäinen rauha ohjaa ihmeisiin!

Divine Darkness tarjoaa biodynaamista kraniosakraaliterapiaa, keho- ja hengitysterapiaa ja reikihoitoja -ja kursseja. Järjestämme myös Eloisasti Elossa -syvähengitystyöpajoja, joissa opitaan päästämään irti elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Divine Healing - kraniosakraaliterapia

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia on yksi monista kehoterapioiden muodoista. Sen pohja on manuaalisessa lääketieteessä ja osteopatiassa, mutta se työskentelee ensisijaisesti kranio-sakraalirytmistä käsin. Terapia auttaa niin fyysisiin vinoutumiin ja epätasapainoisuuksiin kuin tunnekentän avautumisiin ja asiayhteyksien ymmärtämisiin sekä syvemmän tason paranemisiin.

Divine Breathing - hengitysterapia

Divine Breathing -yksilöohjauksessa (keho- ja hengitysterapiassa) vapautetaan kehoon kertynyttä jännitystä, väsymystä ja levottomuutta hengityksen, pehmeän ja läsnäolevan kosketuksen sekä kehon luonnollista purkautumista tukevien liikkeiden ja harjoitusten kautta.

Divine Being - Reiki

Alkuperäinen reiki pitää sisällään monta eri osa-aluetta: henkisen harjoittelun, hoitotekniikat, auttamisen ja perinteen säilyttämisen. Yhdessä nämä muodostavat reikin tien (do), jota kulkemalla ihmiset voivat auttaa itseään ja muita. Tutustu reikikursseihimme ja hoitoihin sivostollamme!

Kurssit

Eloisasti Elossa! on kahden naisen yhdessä luotsaama ilta tai kurssi, jossa tarjoamme osallistujille turvallisen ja kannatellun tilan tuulettaa tunteitaan, vapautua kehon ja mielen jännityksistä sekä elämänenergiaa jumittavasta tunnekuormasta.

Metodeina käytämme vapaata liikettä ja tanssia, ohjattuja kohtaamisharjoituksia ja syvähengitystekniikkaa.

Divine Darkness, Helsinki
Divine Darkness, Helsinki
Divine Darkness, Helsinki
Divine Darkness, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Divine Darkness

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.