Digitaalipaino Kouvolassa

Kouvolan keskustassa sijaitseva täysverinen digitaalipaino, joka toteuttaa tulostustarpeesi niin pienissä kuin suuremmissakin töissä.

Käytössämme on alan uusin ja innovatiivisin tekniikka. Digitaalinen painaminen yksinkertaistaa ja lyhentää perinteistä prepress- / painoprosessia. Työnkulussa ei ole lainkaan perinteistä painopinnan- ja painolevyn valmistusta, painettava aineisto on 100% sähköisessä muodossa. Luontoystävällistä, ei käytetä kemikaaleja kuten offset painatuksessa.

Ammattitaitoisen ja kokeneen henkilökuntamme joustavuudella sovitamme aikataulut asiakkaan tarpeiden mukaan.

Digitaalipainotuotteet

Käytössämme on alan viimeisintä huippua edustava digitaalinen painokone. Painojälki ei normaalilla silmällä erotu offset-jäljestä, mutta on paljon nopeampaa ja edullisempaa.

Digitaalisen painamisen edut:

Tuotetta tehdään tarvetta vastaava määrä. Näin ollen ei varastoon jää lojumaan vanhentunutta tietoa sisältävää materiaalia. Haluttua tuotetta, oli kyseessä sitten kirjat, vihkot, hinnastot, käyntikortit tai markkinointikirjeet, voidaan painaa yhtä helposti yksi kuin kymmenen tuhatta kappaletta.

Jälkikäsittely

Jälkikäsittelyllä painotuotteelle saadaan erilaisia toteutustapoja, lisää näyttävyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Saat asiakirjoihisi uutta ilmettä käyttämällä kirjasidonta palveluamme. Teemme sinulle kirjat helposti, edullisesti ja nopeasti. Saat myös perus jälkikäsittelyn monipuolisille materiaaleille: Taitot, leikkaus, nuuttaus ja reiitys.

Book-on-demand

Book-on-demand on sähköisessä muodossa varastoitava tiedosto, jota tulostetaan paperille ja jälkikäsitellään yksi kerrallaan aina tarpeen mukaan. Näin asiakas voi tulostaa esim. kirjoja, joista ei ole taloudellisesti kannattavaa ottaa suuria painoksia tai joiden tekemiseen ei haluta tuhlata aikaa ja rahaa.

Book-on-demand -kirjat alkavat jo olla arkipäivää. Toteutamme niitä pehmeäkantisina.

Muuttuva data

Muuttuvan datan tulostus, toiselta nimeltään 1:1 markkinointi on yksi tehokkaimmista keinoista saada asiakkaan kiinnostus heräämään.

Digitaalinen painotekniikkamme mahdollistaa kaikkien painotuotteiden kohdistamisen kustannustehokkaasi niin nimien kuin myös nelivärikuvien ja muiden värielementtien suhteen.

Digitaalipaino Seppo Talja Oy, Kouvola
Digitaalipaino Seppo Talja Oy, Kouvola

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-16:00
Ke
09:00-16:00
To
09:00-16:00
Pe
09:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
09:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Digitaalipaino Seppo Talja Oy

piilota/avaa sisältö
4.5
 / 5
(1)
Ari
29.05.2020
EXELENTE
Useamman kuin yhden auton teettäneenä, sanon että homma toimii niinkuin sovittu. Ei halpa mutta hyvä suoja ja tekijät.