Anna kaasunvalvontasi osaaviin käsiin

Vuonna 1981 perustettu Detector Oy on Pohjoismaiden johtava kaasunvalvonta-alan yritys, joka tarjoaa ja kehittää luotettavia ratkaisuja erilaisten tilojen kaasunvalvontatarpeisiin sekä henkilöturvallisuudesta huolehtimiseen. Yritys on ainoa alan toimija, jolla on sekä tuotteille että palveluille Avainlippu merkkinä siitä, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja palvelut ovat kotimaista alkuperää ja työllistävät Suomessa.

Tuotteet ja palvelut on sertifioitu ISO 9001– ja ISO 14001 -johtamis- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti.

Laadukkailla ja säännöllisesti huolletuilla kaasunvalvontalaitteilla varmistetaan turvallinen toimintaympäristö myrkyllisten, räjähdysvaarallisten ja happea syrjäyttävien kaasujen valvonnassa.

Olemme ainoa suomalainen kaasunvalvonta-alan yritys, joka valmistaa omana tuotantona ATEX-sertifioituja kaasunilmaisimia. Meillä on Suomen lisäksi jälleenmyyjät ja yhteistyökumppanit Ruotsissa, Islannissa, Egyptissä, Saudi-Arabiassa, Qatarissa ja Dubaissa.

Kotisivuiltamme löydät tarkemmat tiedot palveluistamme ja tuotteistamme, voit myös ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme!

Detector Oy
Detector Oy
Detector Oy

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
06:00-16:00
Ti
06:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
Tekninen tuki: helpdesk@detector.fi
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Detector Oy

piilota/avaa sisältö
5.0
 / 5
(2)
Kristiina
16.11.2020
Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua!
Erittäin hyvä. Tilattu työ valmistui aikataulussa. Työnjälki erinomainen.

Peter
06.11.2020
Kotimainen, erinmomaista palvelua ja työn jälkeä !
Todella tehokas yhtiö ja huippuosaajat hommissa, tekevät mitä lupaavat , siivoavat jälkensä ovat aina kiinnisaatavissa, kustannukset pysyivät siinä mitä oli sovittu, aikataulut pitivät, Vahva suositus !! Palvelualttius ihan tapissa !!