Datatronic - palveleva tietokoneliike

Lahdessa sijaitseva Datatronic on palveleva tietokoneliike. Laajan myymälävalikoiman lisäksi tarjoamme tietokonehuoltoa. Voit myös tilata verkkokauppamme kautta tuotteet suoraan kotiisi tai noudettavaksi myymälästä. Meiltä saat tietokoneet, konepaketit, komponentit ja varaosat, sillä tarjoamme nykyaikaiset valmiit ja räätälöidyt konepaketit kuluttajille sekä yrittäjien tarpeisiin. Huollamme ammattitaidolla pöytäkoneet ja kannettavat tietokoneet.

Tervetuloa kone- tai komponenttiostoksille!

Tietokoneet, konepaketit, komponentit ja varaosat

Valikoimistamme löytyy nykyaikaiset pöytäkoneet ja kannettavat tietokoneet sekä kuluttajille että yrittäjien tarpeisiin. Mahdollisuus myös räätälöityihin konepaketteihin: kerro omat tarpeesi ja hintakatto, niin me etsimme parhaat mahdolliset osat, eikä mikään komponentti jää pullonkaulaksi. Kauttamme saat myös komponentit, varaosat ja lisävarusteet omaan käyttöösi.

Huolto

Hidasteleeko tietokone? Haittaohjelmat vilkuttelevat kummallisia ikkunoita? Virustorjunta päivittämättä? On aika huoltaa tietokone! Huollamme ammattitaidolla pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja puhelimet.

Aina tietokonetta ei tarvitse ongelmien yllättäessä vaihtaa uuteen. Selvitämme viat vanhemmistakin koneista. Teemme myös lausunnot vakuutusyhtiölle.

Myymälämme ansiosta varaosat löytyvät usein jo suoraan hyllystä, eikä sinun tarvitse olla pitkiä aikoja ilman konetta tai laitettasi. Tarvittaessa tulemme tekemään huollon myös paikan päälle tai järjestämme tuen etänä.

Datatronic, Lahti
Datatronic, Lahti
Datatronic, Lahti
Tuotemerkit
Intel, Samsung, iPhone, Apple, iPad, Nikon, Sony, Canon, Asus, BenQ, Acer, Microsoft Lumia, HTC, Lenovo, HP, Hewlett & Packard, Epson, Brother, Belkin, Aruba

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu