CARLSON - kotimainen sisustuksen ja muodin kauppa

Carlson on Itä-Suomen suurin yksityinen tavarataloketju. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa. Carlsonilla on tavaratalot Kuopiossa, Mikkelissä sekä Joensuussa, kodinmyymälät Helsingin Kalasatamassa kauppakeskus REDIssä, Vantaan kauppakeskus Jumbossa sekä Jyväskylän ydinkeskustassa Halosen myymälän yhteydessä sekä rautakaupat Kuopiossa, Mikkelissä, Joensuussa, Iisalmessa, Varkaudessa sekä Savonlinnassa. Carlsonin verkkokaupasta on ainoana Suomessa tilattavissa koko Villeroy & Boch valikoima. Carlsonin toiminta perustuu henkilökohtaiseen palveluun, monipuolisiin valikoimiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Valikoimissa ovat vaatteet ja jalkineet, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, lelut sekä lastentarvikkeet, kosmetiikka, talous- ja lahjatavarat, kodintekniikka, sisustustuotteet sekä perusrakentamiseen tarvittavat tuotteet.

Carlson Kuopio tavaratalo, Kuopio
Carlson Kuopio tavaratalo, Kuopio
Carlson Kuopio tavaratalo, Kuopio
Tuotemerkit
Electrolux, AEG, Acer, Sony, Whirlpool, UPO, Philips, Bosch, Apple, Asus, Samsung, Rosenlev, OBH Nordica, Oras, Onninen, IDO, Grana, Puumerkki, Finnfoam, Paroc, Gyproc, Lakka, Ruukki, Harvia, Weber, Jeld-Wen, Kiilto, Lektar, Uponor, UK-Muovi, Ryobi, Bisch, Bahco, Rapid, Senco, Vallila, Kirsch, Gardinia, Pisla, Smedbo, Orthex, Curver, Sini, Lapuan Kankurit, Emendo, Elfa, Sovella, Tikkurila, Teknos, Pukkila, OLO, Sandudd, Karelia, Tarkett, Airam, Osram, Aneta, Konstsmide, Innolux, Fireplus, Futur, Rebel, Muurikka, Biolan, Kekkilä, Green Care, Fiskars, Hozelock

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
4.8
 / 5
(4)
Minna
19.07.2019
Ihan ok apteekki
Nyt vähän syrjäiseksi jäänyt liiketila. Sijainti, sijainti ja sijainti . Paikoitus on kallis, HY:n apteekki jäi lähemmäksi Valkeaa ja Mehiläisen kulmassa on toinen apteekki. Sinuna yrittäisin vaihtaa liiketilaa, onnistuuko se säädellyllä apteekkialalla ? Huonoa tuuria.

Rauha
19.07.2019
Palvelu on ollut kiitettävää.
Ei valitettavaa.

Matti
23.06.2019
Ei liian iso
Palvelu pelaa

Maija
19.06.2019
Myönteinen yleisvaikutelma, ystävällinen neuvontapalvelu myös!
Hyvä mieli tulee aina asioidessa!

Pekka
18.06.2019
Hyvä reseptipalvelu
Liike vähän sekava, kassasysteemi toimii melko hyvin.