Ympärivuotinen ja monipuolinen kahvilaravintola keskellä kauneinta luontoa

Cafe Kuusijärvi sijaitsee Kuusijärven rannalla Kuusijärven ulkoilualueella. Kahvilaravintolamme valikoimasta löytyy mm. burgereita, grilliannoksia, salaatteja, voileipiä, panineja, leivonnaisia sekä jäätelöä. Meillä on myös A-oikeudet jos vaikka saunan jälkeen tekee mieli nauttia kylmä olut tai lonkero.

Lounaamme on herkullista kotiruokaa aina laadukkaista raaka-aineista valmistettua. Voit valita lounaaksi monipuolisen noutopöydän runsaalla salaattivalikoimalla, päivän keiton tai päivän pihvin / leikkeen. Katso viikon lounaslista.

Jäätelökioski on avoinna säävarauksella touko-elokuussa.

Tervetuloa nauttimaan Cafe Kuusijärveen!

Inspiroidu Luonnosta - Kuusijärven kokous- ja saunatilat

Teemme kokouksen järjestämisestä mahdollisimman helppoa. Kuusijärven kokouspaketit on suunniteltu asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja hinnat perustuvat kokoukseen osallistuvien henkilöiden lukumäärään.

Paketit sisältävät kokoustilat Kuusijärvellä, kokoustarjoilut sekä perusvälineistön ja tekniikan kokoustilaan (fläppitaulu, dataprojektori, äänentoisto, valkokangas ja wi-fi). Metsätupa on erillisessä rakennuksessa, jossa on perusmukavuudet ja oma sauna sekä suojaisa takapiha, terassi ja kaasugrilli grillailuun. Voimme tarjota myös räätälöidyn grillimenun!

Kaikki kokoustilamme ovat vuokrattavissa klo 8.00-21.00 välillä. Muut ajat sopimuksen mukaan.

Tutustu lisää kokoustiloihimme.

Kokouspakettien lisäksi Kuusijärvellä on mahdollisuus liikunta- ja ohjelmapalveluihin. Tarjoamme ryhmien tilaisuuksiin hyvinvointia edistäviä palveluita sekä mukavaa yhdessä tekemistä yhdistettynä virkistävään luontokokemukseen rentouttavassa ympäristössä.

Varaukset ja kyselyt : cafe

Anna lahjaksi rentouttavia saunahetkiä ja luontoelämyksiä

Lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikkiin Cafe Kuusijärven palveluihin mukaan lukien saunaliput, lounas, kahvilatuotteet ja muut tarjoilut, sekä kokous- ja tilapalvelut. Lahjakorttiin voi valita mieleisensä summan alk. 20€.

Tervetuloa Lahjakorttikauppaan!

Cafe Kuusijärvi, Vantaa
Cafe Kuusijärvi, Vantaa
Cafe Kuusijärvi, Vantaa
Cafe Kuusijärvi, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
09:00-21:00
Ke
09:00-21:00
To
09:00-21:00
Pe
09:00-21:00
La
09:00-21:00
Su
09:00-21:00
Ma
09:00-21:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Cafe Kuusijärvi

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.