Brenntag Nordic Oy, Vantaa
Brenntag Nordic Oy, Vantaa
Brenntag Nordic Oy
Brenntag Nordic Oy
Y-tunnus:
0195757-6

Brenntag Suomi

BRENNTAG NORDIC OY

Olemme Brenntag ryhmän Pohjoismainen osa, maailmanlaajuinen markkinajohtaja kemikaalijakelun kokonaistoimittajana. Tarjoamme nykyaikaisen teollisuus- ja erikoiskemikaalien jakeluverkoston kemikaalien valmistajille sekä kemianteollisuudelle maailmanlaajuisesti.

Laajalla toimittajaverkostolla sekä yli 10 000 tuotteella Brenntag tarjoaa keskitetyn kaupan ratkaisuja yli 180 000 asiakkaalleen. Tuomme lisäarvoa asiakkaillemme ja toimittajillemme oikea-aikaisilla toimituksilla, sekoituspalveluilla, malliformulaatiolla, uudelleenpakkaus ja varastonhallinta palveluilla sekä laajalla teknisellä tuella.

Brenntag Nordic tarjoaa paljon muutakin kuin kemikaalien jakelua. Hankimme tuotteemme tunnetuilta ja luotettavilta kemikaalien valmistajilta ja välitämme ne asiakkaillemme heidän toivomissaan toimituserissä. Yksilölliset ratkaisut kemikaalien prosessointiin ja käsittelyyn kuuluvat myös palvelukonseptiimme. Kemikaaliteollisuuden uusimmat innovaatiot esittelemme asiakkaillemme ensimmäisten joukossa. Turvallisuus ja luotettavuus ovat avainasemassa toiminnassamme.

Brenntag Nordic Oy, Vantaa

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Ti
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.