murupolku logo/Raskas ajoneuvokalusto/Trukit Vantaa/Berner Logistiikkakeskus
Berner Logistiikkakeskus, Vantaa
Berner Logistiikkakeskus, Vantaa
Berner Logistiikkakeskus
Berner Oy
Y-tunnus:
0107011-5

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, joka toimii usealla eri alalla. Yrityksen pääkonttori, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Baltiassa ja Ruotsissa asiakkaita palvelevat tytäryhtiöt. Perheyrityksenä Berner Oy pyrkii kasvamaan vakaasti toimimalla Suomessa ja lähialueilla. Vahvuutemme on monialaisuus. Tarjoamme tuotteita ja palveluita yrityksille, julkisille sektorille ja kuluttajille. Kattavaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaamme kuuluu kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen tuotteita. Berner Oy on ollut rakentamassa hyvää suomalaista arkea 130 vuotta. Markkinointiosaaminen ja pitkäjänteinen, yrityksen arvoihin nojaava toimintatapamme sekä asiakkaidemme ja kuluttajien tarpeiden tuntemus ovat menestyksemme edellytyksiä. Annamme kaikille tuotteillemme laatulupauksen Berner - Vain Parasta.

Erikoistuminen

Berner on yksi merkittävistä teknokemian alan tuotekehittäjistä ja valmistajista Suomessa sekä kosmetiikan suuri maahantuoja. Huippuosaamista on myös elintarvikkeissa, kasvinsuojelussa, puutarhan hoidossa, sairaaloissa, ammattisiivouksessa, autonhoidossa, trukeissa ja jalkineissa.

Berner Logistiikkakeskus, Vantaa
Berner Logistiikkakeskus, Vantaa
Berner Logistiikkakeskus, Vantaa
Tuotemerkit
Bea, Provisor, HETI, XZ, LV, Herbina, Oxygenol, Nokian, GreenCare, ainu, Clarins, Rimmel, IsaDora, Philosophy, Mavala, Sensai, Sally Hansen, Marc Jacobs, Chloé, Calvin Klein, Guess, Esprit, Roberto Cavalli, Céline Dion, Beyoncé, David Beckham, Tabac, 4711 Kölnisch Wasser, Playboy, adidas, Tummeli, Rajamäen, Saclà, Aceto Balsa­mico del Duca di Adriano Grosoli, Limmi, Kikkoman, Lanfrancii, Hill's, Omron, Lasol, Korrek, Woolpower, Cooper, Free