Kattavan palvelun autotalo

Autotalo Leppiniemi on kattavan palvelun autotalo. Ostamme, myymme sekä tarjoamme vaihtoautoja jokaiseen makuun. Olemme erikoistuneet tuomaan Saksasta laatuautoja, jotka on tarkoin valikoitu ostajan kanssa yhteistyössä. Teemme yhteistyötä mm. Santander-rahoituksen, OP-Pohjolan ja Finntakuun kanssa.

Laatuauto Saksasta

Käytämme luotettavia paikallisia merkkiliikkeitä, jotta voimme varmistua kokonaislaadusta.

Haemme kaikki autot itse paikan päältä merkkiliikkeistä. Varmistamme, että auto on iskussa, sen huoltohistoria on aukoton ja se vastaa myynti-ilmoituksessa ilmoitettuja tietoja.

Vaihtoauto

Kotisivuillamme esittelemme meillä tällä hetkellä myynnissä olevat vaihtoautot. Teemme nykyiseen autoosi vaihtotarjouksen, mikäli olet kiinnostunut jostain tietystä vaihtoautostamme.

Voit myydä auton ensin kauttamme ja saada siitä markkinahinnan.

Myyntitili

Voit käyttää suosittua myyntitiliämme, jos haluat autostasi paremman hinnan, kuin mitä autoliikkeet tavallisesti pystyvät vaihdossa tarjoamaan. Voit ajaa normaalisti myyntitilissä olevalla autollasi. Neuvottelemme puolestasi ja ilmoitamme, kun autosi on hyvä tuoda liikkeellemme.

Kun autosi on myyntitilissämme, voi kiinnostunut asiakas ehdottaa vaihtotarjousta. Voit aina kieltäytyä vaihtoautotarjouksesta ja pyrkiä myymään autosi suoralla kaupalla.

Autotalo Leppiniemi Oy, Tampere

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu