Puvustuksen taikaa!

Artistiasu on Suomen suurin pukuvuokraamo sekä ammattitaitoisin maskotti- ja hahmopukujen valmistaja. Autamme sinua luomaan tapahtumallesi lisäarvoa ja rakentamaan vaikuttavia hetkiä.

Artistiasu Oy on reilut 20 vuotta toiminut luova ammattilaistiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa yksilölliset puvut moneen menoon.

Teemme naamiaisasut, esiintymisasut, eläinpuvut ja mainosasut asiakkaidemme toiveiden mukaan. Meiltä onnistuu niin tyylikkäät glamourpuvut kuin vekkulit eläinhahmot. Meiltä löydät myös Suomen suurimman vuokrapukuvalikoiman!

Asiakkaitamme

Olemme puvustaneet muun muassa Viking Linella, Muumimaailmassa ja Särkänniemessä esiintyvät hahmot. Pukujamme voit nähdä myös Suomen Kansallissirkus Sirkus Finlandian esityksissä, sekä useissa eri elokuvissa ja tv-ohjelmissa, kuten Putouksessa. Olemme toteuttaneet myös esimerkiksi Hectorin esiintymisasut jo yli 20 vuoden ajan.

Pukuvuokraus

VALTAVA PUKUVALIKOIMA KÄYTETTÄVISSÄSI

Ammattitaitoiset puvustajamme auttavat sinua löytämään valtavasta 40 000 asun ja asusteen valikoimastamme juuri tarpeitasi vastaavat kokonaisuudet. Vahvuutemme on puvustomme sisältämä huimaava määrä mitä erilaisempia teema-, show- ja fantasia-asuja.

Valmistus

ESIINTYMISASUT, MASKOTIT JA HAHMOPUVUT

Artistiasu on erityisesti tunnettu korkealaatuisista maskottiasuistaan. Vuosien mittaan olemme luoneet laumoittain mitä veikeimpiä eläin- ja hahmopukuja.

Jokainen maskotti suunnitellaan ja valmistetaan yksilöllisesti tilauksesta, asiakkaan idean pohjalta esimerkiksi kuvan tai yritysen logon avulla. Käyttäjänsä päästä varpaisiin naamioiva maskotti kommunikoi elekielellä ja liikkeillään. Se on vaikuttava ja näyttävä osa yrityksen markkinointia. Jos hahmosi täytyy pystyä puhumaan, kasvot jätetään näkyviin, jotta henkilö voi keskustella ympärillä olevan ihmisjoukon kanssa.

Huolella valmistettu maskottipuku on pestävä, kestävä ja vuosia käyttökelpoinen. Saat meiltä ohjeita asun käyttöön ja voit tilata myös pukuhuollot sekä lisätarvikkeet.

Yksityisasiakkaille

Meiltä voit vuokrata niin yksittäisiä asusteita kuin laajoja pukukokonaisuuksia. Puvustajamme auttavat mielellään jokaista asiakasta ideoimaan ja luomaan juuri tarpeeseensa sopivan kokonaisuuden. Autamme sinua löytämään kuhunkin ideaan useita vaihtoehtoja, joita pääset itse sovittamaan juuri sopivan asun löytämiseksi. Koska suurin osa puvuistamme on tehty mittatilauksena monien eri artistien henkilökohtaisilla mitoilla tv-ohjelmiin tai teatterinlavalle, asut kannattaa aina tilanteen salliessa sovittaa meillä paikan päällä. Tällä varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen asullesi ja unohtumattoman kokemuksen tilaisuuteesi.

Yritysasiakkaille

Yrityspuolella asiakaskuntamme on hyvin laaja. Useat elokuvat ja teatterit, sekä erilaiset tv- ja tapahtumatuotannot käyttävät palvelujamme. Pukujamme on päivittäin esillä esimerkiksi messuilla, mainoksissa ja musiikkivideoissa. Meiltä löydät puvut myös yritysten teemajuhliin ja puet tapahtumien promoottorit kauttamme näyttäviin ja uniikkeihin asuihin.

Pukusuunnittelun lähtökohtana on aina juuri se, mitä sinä tarvitset. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule käymään!

Artistiasu Oy, Kerava
Artistiasu Oy, Kerava
Artistiasu Oy, Kerava
Artistiasu Oy, Kerava

Kokemuksia yrityksestä Artistiasu Oy

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.