Uniikkia arvostavalle

HUONEKALUT SUOLAHTI JA KESKI-SUOMI Uniikit, käsintehdyt huonekalut ja muut tuotteet saat keskisuomalaiselta AriHillyltä

Olen toiminut luovalla alalla vuodesta 1992. Vuonna 2010 aloin suuntaamaan tekemistäni enemmän käsityöhön, jolloin "löysin" myös suomalaisen puun, joka on erittäin kaunis ja monikäyttöinen materiaali. Tänä päivänä valmistan puusta huonekaluja ja esineitä, jotka on tarkoitettu sekä käyttöön että tuottamaan silmäniloa kauneutta arvostaville.

Tuotteitteni design on aina omaa käsialaani, ja työtapani on mahdollisimman pitkälle perinteisin menetelmin tapahtuvaa, todellista käsityötä. Haluan olla täyden palvelun käsityöläinen, jolla on tyytyväiset asiakkaat. Siksi jokaisessa tuotteessa on piilossa pala sydäntäni. Töitäni et löydä kaupoista, toreilta tai markkinoilta.

Annan töilleni kasvot; käyn tarvittaessa asiakkaan luona ennen työn aloittamista. Valmiin tuotteen toimitan henkilökohtaisesti perille asti. Koko persoonallisuuteni on siis pelissä mukana.

Kalusteet syntyvät tilojen ja taiteellisen näkemykseni inspiroimina

Kerro minulle, millaista kalustetta tai muuta esinettä mihinkin tilaan tarvitset. Voit myös kertoa hieman toiveistasi. Tarkkoja raameja kalusteiden toteutuksessa en mielellään käytä, sillä jokainen tuote syntyy aivan oman, yksilöllisen taiteellisen prosessin tuloksena. Lopputuloksesta tulee varmasti sellainen, joka istuu mainiosti tilaan ja tarkoitukseen. Minulla on myynnissä jonkin verran myös valmiita töitä, joita esittelen mielelläni, mutta suurin osa ajastani menee tilaustöiden parissa. Panostan kaikissa projekteissa yksilöllisyyteen ja laadukkaaseen palveluun.

Toimitan kaikki isommat huonekalut sekä muut tuotteet itse koko Suomen alueelle. Pienemmät esineet, jotka mahdollistavat sen, lähtevät yleensä ulkopuolisella kuljetuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, jos huonekalut tai muut uniikit tuotteeni kiinnostavat!

AriHilly

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu