Amrop - Johdon suorahaku ja kehittäminen

Amrop on suorahaun maailmanlaajuinen verkosto. Meillä on 77 toimipistettä 49:ssä eri maassa, joiden kautta tunnemme globaalit markkinat myös paikallistasolla. Löydämme tarpeisiinne sopivan avainhenkilön, joka hallitsee kansainvälisten markkinoiden edellyttämät työtavat.

Amrop is a worldwide Context Driven Executive Search network. With 77 offices in 49 countries, we know global markets like locals, so we can help you find leaders adept at working across borders, in markets around the world.

Johdon suorahaku

Amropin konsultit ja tutkijat arvioivat markkinasaatavuutta, tekevät vertailuarviointeja sekä etsivät ehdokkaat, jotka ovat kokemuksensa ja asiantuntemuksensa lisäksi myös kulttuurillisesti organisaatioon sopivimmat. Amropin osakas osallistuu jokaiseen hakutoimeksiantoon, kunnes rekrytointi on saatettu onnistuneesti päätökseen.

Kansainvälisten hakutoimeksiantojen tehokkuuden takaa löytyy Amropin globaali verkosto.

Hallituskonsultointi

Autamme asiakkaita löytämään ja nimittämään hallituksiin yhtiöstä riippumattomat jäsenet, jotka sopivat sekä yhtiön organisaatio- että liiketoimintakontekstiin. Amropin kokeneet asiantuntijat varmistavat yhdessä asiakkaan kanssa, että hallitukseen saadaan organisaation johtamisessa tarvittava strateginen ja tekninen osaaminen. Olemme toteuttaneet hallitusten jäsenten suorahakuja menestyksekkäästi lukuisilla eri toimialoilla kaikkialla maailmassa.

Amrop Finland, Helsinki
Amrop Finland, Helsinki

Kokemuksia yrityksestä Amrop Finland

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.