Ammatillinen erityisoppilaitos

Ammattiopisto Spesia on uusi ammatillinen erityisoppilaitos, joka aloitti toimintansa 1.1.2018. Spesia järjestää ammatillista ja valmentavaa koulutusta nuorille ja aikuisille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa.

Ammattiopisto Spesian päätoimipaikat ovat Jyväskylä, Järvenpää, Pieksämäki sekä Turku. Järjestämme koulutusta lisäksi useilla muilla paikkakunnilla.

Opiskelijamme ovat mahtava joukko nuoria sekä aikuisia, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea opintoihinsa. Erityisen tuen tarve voi liittyä esimerkiksi oppimisvaikeuksiin, fyysisiin rajoitteisiin tai sosiaalisiin haasteisiin.

Spesian monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät ammatilliseen perustutkintoon johtavaa koulutusta, valmentavaa koulutusta ja tuettua oppisopimuskoulutusta. Tarjoamme myös erityisen tuen asiantuntijapalveluita.

Spesia on uusi oppilaitos, mutta sillä on vahvat juuret. Oppilaitosta ylläpitää Ammattiopisto Spesia Oy, jonka omistavat Invalidiliitto ry sekä S. ja A. Bovalliuksen säätiö sr. Bovallius on järjestänyt ammatillista koulutusta vuodesta 1905 alkaen ja Invalidiliitto vuodesta 1942.

Ammattiopisto Spesia Turku, Turku
Ammattiopisto Spesia Turku, Turku
Ammattiopisto Spesia Turku, Turku
Ammattiopisto Spesia Turku, Turku

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ma
08:00-17:00
Ti
08:00-17:00
Ke
08:00-17:00
To
08:00-17:00
Pe
08:00-17:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.

Kokemuksia yrityksestä Ammattiopisto Spesia Turku

piilota/avaa sisältö
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.