AMCO-Engineering rovaniemeläinen suunnittelutoimisto

Amco-Engineering on keskittynyt mekaniikka-, hydrauliikka- ja pneumatiikkasuunnitteluun. Ydinosaamisemme on tuotekehityksessä, prototyypeissä sekä projektien toteuttamisessa.

Tuotekehitys

Tuotekehityksessä pyrimme löytämään asiakkaan laitteelle lisää käyttökohteita pienin kustannuksin. Autamme myös tuotantokustannuksien pienentämisessä, mikä voi olla ratkaisevaa tuotteen markkinoille saattamiseksi sekä katteen parantamiseksi.

Prototyypit

Prototyypin valmistus on tärkeä osa tuotteen markkinoille saattamisessa. Prototyyppien valmistuksessa hyödynnämme yhteistyöverkoston tiloja, joissa käytössämme ovat perinteiset konepajalaitteet. Yhteistyöverkoston ansiosta voimme tarjota joustavaa ja nopeaa komponenttien valmistusta.

Mekaniikkasuunnittelu

Mekaniikkasuunnittelulla pyrimme tuottamaan asiakkaalle selkeitä sekä kustannustehokkaita valmistusdokumentteja, joiden avulla on mahdollista tilata materiaalit valmiina kokoonpantavaksi tai valmiina tuotteina.

Tekninen laskenta

Käytössä olevilla ohjelmilla toteutamme teknistä laskentaa sekä liikeratamallennusta. Laskennan sekä liiketaramallennuksen avulla pyrimme kustannustehokkaaseen suunnitteluun jo prosessin alkuvaiheessa.

Hydrauliikka- ja pneumatiikkasuunnittelu

Hydrauliikkasuunnittelupalvelumme kattaa joko yksittäisen laitteen tai kokonaisen järjestelmän suunnittelun asiakkaan toiveiden mukaan. Toteutamme kaavio- ja layoutsuunnittelun, komponenttien määrittelyn, varustelu- ja rakennesuunnittelun sekä putkistojen mitoituksen.

Yhteydenotto

Voit pyytää tarjouksen tai jättää viestin kotisivujemme kautta https://amco-engineering.fi/

AMCO-Engineering Group Oy, Rovaniemi

Aukioloajat

Ma
Suljettu
Ti
Suljettu
Ke
Suljettu
To
Suljettu
Pe
Suljettu
La
Suljettu
Su
Suljettu
Yrityksestä ei ole vielä yhtään kirjoitettua kokemusta.