Allaway Oy, Jyväskylä
Allaway Oy, Jyväskylä
Allaway Oy
Allaway Oy
Y-tunnus:
0176280-8

Allaway - puhtaan sisäilman puolesta!

Allaway Oy on suomalainen Allaway-keskuspölynimurijärjestelmiä ja Ufox-ilmankostuttimia valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1982. Allawayn tuotteet valmistetaan Suomessa, Jyväskylän tehtaalla. Yhtiön toimintaa ohjaavat asiantuntemus, korkea ammattitaito, ympäristön huomioonottaminen sekä asiakkaiden tarpeiden tiedostaminen.

Suunnittelemme ja valmistamme keskuspölynimurijärjestelmiä niin omakotitaloihin kuin ammattikohteisiin sekä kerrostaloihin. Ammattikohteita voivat olla esimerkiksi päiväkodit ja hotellit. Allawayn keskuspölynimurijärjestelmä koostuu keskusyksiköstä, pölyputkistosta ja siivousvälineistä. Imuroitaessa käytetään vain notkeaa letkua ja suulaketta.

Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi mer­kittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Meidän mielestämme on parasta, kun poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi suosittelemme sinullekin Allaway-keskuspölynimurijärjestelmää!

Jälleenmyyjät

Kuluttajat: K-Raudat, Hanakat, LVI-liikkeet

Tukkuliikkeet: Onninen, Ahlsell, Dahl

Huoltoliikkeemme löydät nettisivuilta.

Allaway Oy, Jyväskylä
Tuotemerkit
Ufox, Allaway

Osoite

näytä reitti ikoni

Näytä reitti nykyisestä sijainnistasi

Valitse aloitusosoite

Aukioloajat

Ti
08:00-16:00
Ke
08:00-16:00
To
08:00-16:00
Pe
08:00-16:00
La
Suljettu
Su
Suljettu
Ma
08:00-16:00
Päivitä ja lisää tietoja yrityksestäsi
Kirjaudu maksuttomaan
Oma Fonecta
-palveluun ja muokkaa yrityksesi tietoja.